Ο Σπ. Σκιαδαρέσης σε Φαρραί και Βασιλικό

18.09.2023 / 16:19
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΦΑΡΡΑΙ

Σε Φαρραί και Βασιλικό βρέθηκε την Κυριακή πολυπληθής αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Σπύρο Σκιαδαρέση. Η υποδοχή των κατοίκων και στις δύο Κοινότητες του δημοκρατικού τόπου του Δήμου Ερυμάνθου ήταν ιδιαίτερα θερμή. «Συνεχίζουμε καθημερινά τις επαφές μας με τους πολίτες σε κάθε γωνιά της Δυτικής Ελλάδος. Οι άνθρωποι είναι η δύναμή μας και η δύναμη του τόπου μας και όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τη μεγάλη αλλαγή», δήλωσε ο κ. Σκιαδαρέσης.

Να σημειωθεί, πως η περιοδεία των εκπροσώπων της παράταξης ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργάνωσε ο δραστήριος Σύλλογος Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής ΚΥΧ με θέμα την κλιματική αλλαγή.

«Ζούμε ήδη τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής η οποία δυστυχώς, βρίσκει απροετοίμαστη και τη Δυτική Ελλάδα. Η καταστροφική συγκυρία με την κακοκαιρία «Daniel» λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ήρθε να αναδείξει με δραματικό τρόπο τα προβλήματα αλλά και τις προκλήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα για την Περιφέρειά μας βρίσκονται στα συρτάρια και την ίδια ώρα γίνονται μόνο αποσπασματικές παρεμβάσεις, χωρίς αποτέλεσμα. Απαιτείται αλλαγή προσανατολισμού κι όχι ‘μπαλώματα’, τόσο στα έργα «θωράκισης» της περιοχής μας, όσο και στα έργα υποδομών που πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες», επεσήμανε ο κ. Σκιαδαρέσης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα