Ο πρώην σεφ της πριγκίπισσας Diana επιμένει για το λάθος στο The Crown

03.01.2021 / 17:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
129741061_304977997404810_5397913679991408817_n

Ητελευταίος κύκλος του The Crown παρουσιάζει την προβληματική σχέση της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Καρόλου, αναθερμαίνοντας το ενδιαφέρον το κοινού για το θέμα και φέρνοντας στην επιφάνεια κάποιες βασιλικές λεπτομέρειες. Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν στον τρόπο που η 4η σεζόν προσεγγίζει τα γεγονότα. Αυτή τη φορά, τον λόγο πήρε ο πρώην σεφ Darren McGrady, που εργάστηκε στο παλάτι του Buckingham για 11 χρόνια και φρόντιζε την Diana και τον Κάρολο.

Μιλώντας στο Us Weekly υποστηρίζει ότι η σειρά παρουσιάζει με λάθος τρόπο την περιοδεία του ζευγαριού στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία το 1983. Στο The Crown βλέπουμε μια εκρηκτική κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι. “Τους βλέπεις στην Αυστραλία να διαφωνούν και να καυγαδίζουν αλλά, ξέρετε, ήταν χαρούμενοι εκεί”, αναφέρει ο McGrad. “Και την ίδια στιγμή, όπως ξέρετε, στο Balmoral Castle όταν είχαμε το Ghillies Ball”.

“Θυμάμαι να κάθομαι και να χαζεύω τον πρίγκιπα Κάρολου και την πριγκίπισσα Diana να χορεύουν μαζί και στριφογύριζαν και στριφογύριζαν και η πριγκίπισσα λάτρευε το χορό. Οπότε εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και στριφογύριζε με τον πρίγκιπα πιο γρήγορα και εκείνος γελούσε όλο και πιο δυνατά”, συνεχίζει. “Και όταν βλέπω το The Crown και βλέπω αυτό σκέφτομαι ‘Δεν ξέρετε όλη την αλήθεια’”.

Ο McGrady δεν είναι , όπως προείπαμε, ο μόνος που έχει τις ενστάσεις του για την 4η σεζόν του The Crown. Ο αδερφός της Diana, Earl Spencer, έχει υποστηρίξει αρκετές φορές ότι η σειρά περιλαμβάνει “πολλές εικασίες και επινοήσεις”. Ο Κάρολος έμμεσα υποστήριξε ότι “δεν είναι αλήθεια απλά βασίζεται σε κάποια αληθινά γεγονότα”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ