Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης απαντά στον βουλευτή Αχαΐας Κ. Μάρκου

27.11.2020 / 15:56
Untitled collage (2)

Απάντηση στον βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου έδωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μάρκου, ανέφερε σε δήλωσή του τα εξής:
Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Μαρινάκης περιφέρεται στον Νομό ως υπουργός και κάνει δηλώσεις. Μεταξύ αυτών σε συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Μπούρα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση «ξανασκέφτεται» την Νομική της Πάτρας.
Αυτήν που κατήργησε την πρώτη εβδομάδα της η κ. Κεραμέως. Μικροπολιτικές μπαγαποντιές».
Απαντώντας ο κ. Μαρινάκης ανέφερε τα εξής:

“Με λύπη μου είδα την ανακοίνωση του Βουλευτή Αχαϊας κ. Μάρκου, με την οποία με κατηγόρησε για κάτι που δεν είπα και μάλιστα με άκομψο και απαράδεκτο τρόπο.
Δυο είναι τα ενδεχόμενα: είτε δεν διάβασε καλά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος», είτε το παραποίησε σκοπίμως.

Στην πρώτη περίπτωση, του συνιστώ να είναι πιο προσεκτικός. Σε περίπτωση που ισχύει το δεύτερο ενδεχόμενο, είναι άκρως λυπηρό και ακόμα πιο καταδικαστέο. Σε κάθε περίπτωση, του ζητώ να ανακαλέσει.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου για το θέμα της Νομικής Πάτρας, σε συνέντευξη που ήταν άσχετη με αυτό το θέμα, αλλά αφορούσε τις προτάσεις μας αναφορικά με μεταρρυθμίσεις για το σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, απάντησα επί λέξει: «Το θέμα αυτό ακολουθεί με την πρότασή μας για τα Πανεπιστήμια. Επίκειται. Φαντάζομαι πως θα υπάρξει ως προβληματισμός, αφού θα μιλήσουμε με την τοπική κοινωνία και ανθρώπους της Εκπαίδευσης».
Κοινώς, απάντησα ότι στην επόμενη καμπάνια μας, που θα αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα συνομιλήσουμε με το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας και θα ακούσουμε κάθε προβληματισμό της. Αν μέσα στα θέματα είναι και της Νομικής, θα τους ακούσουμε και γι αυτό.

Αλήθεια κύριοι, από πότε απαγορεύεται να συζητάμε όσα ζητήματα μας θέτει η τοπική κοινωνία; Από πότε ένας νέος άνθρωπος που ακούει τους συμπολίτες του και σέβεται την πολιτική του ιδιότητα «παριστάνει τον Υπουργό»;

Επισημαίνω, επίσης, ότι η συνάντησή μου με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Χρήστο Μπούρα πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου και ουδεμία σχέση είχε το περιεχόμενό της με το ζήτημα της Νομικής, αλλά η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την πρωτοβουλία μας για το σύστημα εισαγωγής και τις προτάσεις μας για την ασφάλεια στους πανεπιστημιακούς χώρους.
Με λίγα λόγια, ένας βουλευτής παραποίησε δηλώσεις, «μετέτρεψε» μια συνέντευξη σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με πρύτανη, οι οποίες δεν έγιναν ποτέ και επετέθη με χαρακτηρισμούς για κάτι που δεν συνέβη.
Ο κατήφορος – δυστυχώς – δεν έχει τελειωμό για την αξιωματική αντιπολίτευση.
Όλοι οι πολίτες μαζί δίνουν τη μάχη της επιβίωσης και εκείνοι καιροφυλαχτούν επενδύοντας σε ενδεχόμενη αποτυχία και αναπαράγοντας ή δημιουργώντας fake news.
Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να τους ακολουθήσουμε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα