Παρασκευή, 14.05.2021, 7:42 μμ

Ο πνευματικός του Tριαντάφυλλου δάκρυσε: Όταν σκοτώθηκε ο πατέρας του, αφιερώθηκε στην Εκκλησία (βίντεο)

17.04.2021 / 15:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ρο 47

Αρκετές φορές, ο Τριαντάφυλλος, πριν αγωνιστεί στους στίβους μάχης του Survivor κάνει τον σταυρό του. Τα πλάνα τον έχουν πιάσει να πίνει αγιασμό και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος στην κάμερα της παραγωγής, παίρνει δύναμη από αυτό.

Ο πνευματικός του Τριαντάφυλλου, προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μίλησε για τον τραγουδιστή και τη ζωή του στη Ρόδο.

«Από όταν έχασε τον πατέρα του, όταν σκοτώθηκε, αφιερώθηκε στην Εκκλησία. Πήρε δύναμη από την Εκκλησία. Όταν έφυγε ο πατέρας του, έφυγε μικρό παιδί στην Αθήνα. Θυμάμαι ότι Μεγάλη Παρασκευή το πρώτο του CD το αφιέρωσε στον τάφο του πατέρα του με δάκρυα. Έρχεται συχνά στην εκκλησία μας τη Μεγάλη Παρασκευή και ψάλλει τα εγκώμια του Επιτάφιου» ανέφερε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Ο ιερέας δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση του μιλώντας για τον Τριαντάφυλλο. «Είμαι συγκινημένος γιατί το πατρικό μου σπίτι από του Τριαντάφυλλου είναι μια πόρτα και γνωρίζω τους αγώνες του. Από μικρός ήταν μόνος του με τη γιαγιά του, μεγάλωσε με τη γιαγιά του, η μητέρα του πήγε αναγκαστικά στη Ρόδο να δουλέψει. Είναι ένας άνθρωπος αγωνιστής, απλός, του χωριού μας, που δεν πήραν τα μυαλά του αέρα. Όταν έρχεται εδώ είναι ο Τριαντάφυλλος που γνωρίζουμε, που ψήθηκε από τους αγώνες της ζωής, από τον πόνο που τον χτύπησε τόσο δυνατά, από μικρό παιδί ορφανό, έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα» ανέφερε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα