Ο Πατρινός Κώστας Νικούλι ως νεαρός Γιώργης Σταμίρης στις Άγριες Μέλισσες- Η Όλγα Σπυράκη ως Πηνελόπη Σεβαστού

30.03.2021 / 8:48
collage

Γράφαμε για το ξεχωριστό επεισόδιο που είχε η δημοφιλής σειρά «Άγριες Μέλισσες», με την αναφορά της στην δεκαετία του ’20 και την συμμετοχή της Όλγας Σπυράκη.

Δεν ήταν όμως μόνο η χορογράφος και ηθοποιός που έδωσε ένα άρωμα από Πάτρα, στο επεισόδιο της σειράς. Σε αυτό συμμετείχε και ο νεαρός ηθοποιός Κώστας Νικούλι γνωστός στο θεατρικό κοινό της πόλης από τις συνεργασίες του με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Ο ηθοποιός έπαιξε στο επεισόδιο τον ρόλο του Γιώργου Σταμίρη, πατέρα των τριών κοριτσιών της σειράς που αποτελούν τις «Άγριες Μέλισσες», σε νεαρή ηλικία.

Ο Κώστας Νικούλι ήταν ένας από τους νεαρούς ηθοποιούς που είχε συμμετάσχει το καλοκαίρι του 2019 στον «Προμηθέα Δεσμώτη» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, σε μία παράσταση σε σκηνοθεσία του Σταύρου Τσακίρη, με την Κάθριν Χέρντερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε κάνε αίσθηση.

Ήταν το τελευταίο θεατρικό καλοκαίρι πριν από την εμφάνιση του κορωνοϊού. Ο νεαρός ηθοποιός είναι ένα από τα παιδιά που έχει πιστέψει ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και αυτός τον επιβεβαιώνει με το ταλέντο του κάθε φορά.

Όσο για την Όλγα Σπυράκη ήταν καταπληκτική στον ρόλο της γυναίκας του Σέργιου Σεβαστού, ως Πηνελόπη, σε ένα επεισόδιο που έδωσε αέρα άλλης εποχής στη σειρά.

Να θυμίσουμε ότι το άρωμα της Πάτρας στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», είναι έτσι και αλλιώς έντονο, αφού πρωταγωνιστούν δύο ηθοποιοί από την πόλη ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο ρόλο του Λάμπρου και η Έλλη Τρίγγου στον ρόλο της Ασημίνας.

Θυμίζουμε ότι από τη σειρά έχει περάσει και ο επίσης Πατρινός ηθοποιός, Νίκος Δερτιλής.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα