Ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή, όμως για το ελληνικό κράτος ζει

23.01.2021 / 11:27
γκο 18

Ακόμη μία ιστορία που πρωταγωνίστρια τη γραφειοκρατία είδε το φως της δημοσιότητας.

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, η κ.  Ζηνοβία ανέφερε ότι έχασε τον πατέρα της τον περασμένο Οκτώβριο, όμως για το κράτος ζει κανονικά.

«Βρήκαν ότι ο μπαμπάς μου υπήρχε, δηλαδή μπορούσαμε να ταυτοποιήσουμε ΑΦΜ και ΑΜΚΑ μέχρι και πέρυσι που μου στείλανε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα ότι είχε οφειλή προς την εφορία 0,01 του ευρώ. Μέχρι τότε υπήρχε… Φέτος λοιπόν που χάσαμε τον μπαμπά μου και προσπαθώ να δηλώσω το θάνατό του δεν ταυτοποιείται το ΑΜΚΑ με το ΑΦΜ του», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει τηλέφωνο που δεν έχω πάρει, δεν υπάρχει ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία δεν έχω απευθυνθεί. Είμαι 3 μήνες σε διαρκή αγώνα. Σας μιλάω ειλικρινά, θα παραδώσω τα όπλα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που συμβαίνει, έχω τυπώσει τα μέιλ που έχω στείλει δεν ξέρω τι άλλο να πω»

Επιπλέον, η κ. Ζηνοβία επεσήμανε ότι «δεν έχω παράπονο επικοινωνίας, το θέμα είναι ότι ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο. Έχω μιλήσει με ΗΔΙΚΑ, ΕΦΚΑ, ΤΕΒΕ, εφορία Αγίου Δημητρίου όπου ανήκε μέχρι πριν ενάμιση χρόνο και με την εφορία Κορωπίου που ανήκει φέτος, ο ένας με παραπέμπει στον άλλο, παντού υπάρχει ταυτοποίηση με τα στοιχειά που τους δίνω.

Όταν όμως το γραφείο κηδειών μπαίνει να δηλώσει το θάνατο, του γραφούν ότι το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ δεν ταυτοποιούνται.  Δεν έχει υπάρξει διπλό ΑΦΜ δεν έχει υπάρξει διπλό ΑΜΚΑ δεν υπάρξει τίποτα. Πείτε μου που είναι το λάθος».

«Τη σύνταξη όμως δεν τη στέλνουν» είπε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω που αλλού να απευθυνθώ».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα