Ο Πάνος Κιάμος επιβεβαίωσε το χωρισμό του

29.03.2023 / 9:40
panos

Άκρως αποκαλυπτικός ο Πάνος Κιάμος.

Μπορεί ο τραγουδιστής όσα χρόνια είναι στην πρώτη γραμμή να κρατά ένα πολύ χαμηλό προφίλ σε ό, τι αφορά στην προσωπική του ζωή, αυτή τη φορά όμως έκανε μια εξαίρεση και μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου στο «Κοσμοράδιο» για το χωρισμό του.

«Παντρεύτηκα, έκανα τρία παιδιά, χώρισα αλλά δεν μάθατε κάτι. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Δεν έκανα πράγματα για να προκαλέσω και ήθελα να απασχολώ τα ΜΜΕ μόνο μέσα από τη δουλειά μου και τα τραγούδια μου. Παρατηρώ καλλιτέχνες που ασχολούμαστε με τη ζωή τους κι όχι με τα τραγούδια τους. Αυτό δεν θα ήθελα να συμβεί ποτέ σε εμένα γιατί θα σήμαινε ότι τα τραγούδια μου δεν θα είχαν επιτυχία», είπε.

«Μου έχουν προτάσεις να συμμετέχω σε talent show αλλά το απέρριψα. Όχι επειδή έχω κάποια αρνητική άποψη αλλά γιατί δεν μπορώ να το κάνω. Δεν νομίζω είμαι καλός κριτής. Δεν μπορώ να πω πράγματα σε άλλους που δεν μπορώ να πω σε εμένα», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα παιδιά του.

«Και τα τρία παιδιά μου είναι στην εφηβεία. Η Λιάνα είναι 15, ο Βασίλης είναι 13 και ο Κωνσταντίνος είναι 12. Δεν σου κρύβω ότι είναι πολύ λίγα τα τραγούδια μου που ακούνε τα παιδιά μου», είπε μεταξύ άλλων

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα