Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών παρέδωσε τρόφιμα στην Κιβωτό της Αγάπης

19.01.2021 / 14:03
aocsjhxntv6003e82589bc6

Χθες Σάββατο, ο Αντιπρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών και υπεύθυνος της δράσης, Χάιδας Σπύρος, μαζί με τους εφόρους Λύτρα Χρήστο, Κάτσιου Μάντω και Χορμοβίτη Αθανασία, τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, επισκέφθηκαν την πρόεδρο του ιδρύματος της Πάτρας «Κιβωτός Αγάπης -Γαλήνη Αναπήρων Παιδιών», κ. Αικατερίνη Νικολάου, και παρέδωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από προσφορές δεκάδων μελών και φίλων του Συλλόγου.

Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο δράσεων εορτασμού του προστάτη του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, Νεομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις, (17 Ιανουαρίου).

“Ο Σύλλογος ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, δίνοντας με την ενέργειά τους αυτή λίγη χαρά στα παιδιά του εν λόγω ιδρύματος, φανερώνοντας παράλληλα ότι στις δύσκολες εποχές που διανύουμε υπάρχει μεγαλείο ψυχής.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ: Ο εορτασμός της μνήμης του προστάτη του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, που εδώ και σχεδόν ενάμιση αιώνα λαμβάνει χώρα στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών, όπου και βρίσκεται ευμεγέθης ιερά εικόνα-δωρεά Ηπειρωτών με σκηνές από το βίο του Αγίου, λόγω της ισχύουσας απαγόρευσης οποιασδήποτε μορφής θρησκευτικών τελετών ανήμερα της μνήμης, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί, μετά από συνεννόηση με τις θρησκευτικές αρχές, την επόμενη Κυριακή, 24/1/2021, σύμφωνα πάντα με υγειονομικά πρωτόκολλα που θα είναι σε ισχύ. Οριστική ανακοίνωση θα δημοσιευθεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας”, αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα