Παρασκευή, 1.07.2022, 4:34 πμ

Ο ΟΠΕΚΑ συμμετέχει στο νέο κύκλο κινητικότητας

05.11.2020 / 14:33
opeka_2

Την έναρξη του κύκλου κινητικότητας στο Δημόσιο για το έτος 2020 ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκος με εγκυκλίους προς τους φορείς και με προθεσμία ως τις 2 Νοεμβρίου προκειμένου να υποβληθούν σχετικά αιτήματα για μετατάξεις ή και αποσπάσεις προσωπικού.

Η κινητικότητα των υπαλλήλων του Δημοσίου, μια ειδική διαδικασία μετάταξης των δημοσίων υπαλλήλων σχεδιάστηκε ως ένας στρατηγικής σημασίας και άμεσης προτεραιότητας στόχος.

Ο πρώτος σκοπός είναι διαρθρωτικός και αποσκοπεί στην ορθολογική ανακατανομή του προσωπικού σε δημόσιες υπηρεσίες. Ο δεύτερος αφορά στην άμεση κάλυψη κενών θέσεων και αναγκών κατά προτεραιότητα σε υπηρεσίες κοινωνικές και εξυπηρέτησης του πολίτη, καθώς και η κάλυψη αναγκών σε υπηρεσίες στις οποίες καταγράφονται μεγάλα κενά από συνταξιοδοτήσεις τα τελευταία χρόνια.

Ο ΟΠΕΚΑ συμμετέχει για τρίτη φορά στη διαδικασία της κινητικότητας με σχετικό αίτημα στην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη συμμετοχή στον Α’ Κύκλο του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας 2020 προκειμένου να καλυφθούν 15 θέσεις μόνιμου προσωπικού με μετάταξη από άλλους φορείς του Δημοσίου

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα