Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σχολίασε τα toilet breaks του Στέφανου Τσιτσιπά

03.09.2021 / 21:03
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gko 18

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το “καυτό” θέμα των ημερών στο US Open, το οποίο δεν είναι άλλο από τα toilet breakt που παίρνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι έχουν “τρελάνει” τον Άντι Μάρεϊ και τον Σάσα Ζβέρεφ.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση, τονίζοντας ότι καταλαβαίνει και τις δύο πλευρές.

«Είδα που ο Τσιτσιπάς είπε ότι δεν παραβίασε κανέναν κανονισμό και δεν καταλαβαίνει γιατί δέχεται κριτική», τόνισε στη συνέντευξη τύπου ο Τζόκοβιτς «Επίσης είπε πως θα έπρεπε να υπάρξουν συνέπειες αν παρενέβαινε τους κανονισμούς. Συμφωνώ μαζί του σε αυτό. Από την άλλη πλευρά, καταλαβαίνω επίσης και τον Άντι (Μάρεϊ) και τον Ζβέρεφ, που είχαν πρόβλημα με αυτό».

«Θα έπρεπε να υπάρχει ένα όριο. Ως παίκτης, πρέπει να έχεις επίγνωση ότι λείπεις πολλή ώρα και ότι αυτό επηρεάζει τους αντιπάλους σου. Αλλά αν πάμε με το γράμμα των κανονισμών, σίγουρα ο Τσιτσιπάς δεν παραβίασε κάτι», πρόσθεσε.

Ο Τζόκοβιτς συμφωνεί ότι θα πρέπει να μπει χρονόμετρο. «Σίγουρα χρειαζόμαστε να βάλουμε ένα χρονικό όριο στα toilet breaks, είτε είναι 5, 6 ή 7 λεπτά, οτιδήποτε. Ένα χρονόμετρο πρέπει να αρχίσει να μετράει αντίστροφα από τη στιγμή που ο παίκτης βγαίνει από το γήπεδο. Μετά αυτό το χρονόμετρο θα πρέπει να το σεβαστείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός ο κανονισμός είναι τόσο θολός – μπορείς να μείνεις για 2, μπορείς να μείνεις για 20 λεπτά. Πρέπει να αλλάξει. Καταλαβαίνω τον Άντι γιατί κρύωσε, καταλαβαίνω και τον Τσιτσιπά που λέει ότι δεν υπήρχε χρονόμετρο, κάποιος να είναι εκεί να του πει. Μόνο αυτό μπορώ να πω».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα