Παρασκευή, 15.01.2021, 8:14 πμ

Ο Νίκος Μουτσινάς «κάρφωσε» τον Chris Σταμούλη από το Survivor

04.01.2021 / 18:31
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
moutsinas

Έξω φρενών ο Νίκος Μουτσινάς: “Δεν τον παρακολουθώ, δεν θέλω! Δεν θέλω να τον παρακολουθήσω! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πόσο πίσω είμαστε;”.

Πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσε ο Chris Σταμούλης από το Survivor, με τη δήλωση που έκανε για τις γυναίκες. Στο Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε το σχετικό απόσπασμα και στη συνέχεια “κάρφωσε” τον παίκτη των Μαχητών.

Ο Chris Σταμούλης είπε στο χθεσινό Survivor: «Κάθε γυναίκα είναι σαν πηλός που είναι άμορφος. Όλες τις γυναίκες τις πλάθεις, δεν έχει σημασία αν είναι 15. Όλες τις διαμορφώνεις πιστεύω ακόμα κι αν είναι στα 30. Θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες χρειάζονται πλάσιμο για να διαμορφώσουν χαρακτήρα. Βέβαια για να σε αφήσει κάποια να την πλάσεις, σημαίνει ότι σε θαυμάζει κι είναι ερωτευμένη μαζί σου».

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε για τον παίκτη του Survivor: «Μας είπε κι εκείνο το καλό το παιδί, ο Chris, πώς πρέπει να πλάσουμε τη γυναίκα. Το πλάσιμο της γυναίκας μπορεί να κράτησε κι ένα τέταρτο. Δεν τον παρακολουθώ. Δεν τον παρακολουθώ, δεν θέλω! Δεν θέλω να τον παρακολουθήσω! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πόσο πίσω είμαστε; Θα μου πεις είναι εκεί πέρα και λίγο πιο πρωτόγονοι που δεν έχουν τον πολιτισμό. Είναι στον Άγιο Δομίνικο και θυμήθηκε τα παλιά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ