Ο Λοβέρδος που «ήθελε να δείρει τον Τσίπρα» τον συνάντησε στην Βουλή

15.12.2020 / 23:01
γκο 40

Ένα… πολυαναμενόμενο τετ α τετ έγινε το βράδυ της Τρίτης, 15.12.2020, στην Βουλή κατά την συζήτηση για τον προϋπολογισμό. Ήταν η στιγμή που ο Ανδρέας Λοβέρδος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλέξη Τσίπρα.

Επρόκειτο για την πρώτη φορά που οι δύο άνδρες συναντήθηκαν αφότου έγιναν οι αποκαλύψεις στο βιβλίο που έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος, με τίτλο Απόπειρα δολοφονίας» και αφορούσαν στην απόφασή του να… δείρει τον Αλέξη Τσίπρα μέσα στη Βουλή (!) λόγω της υπόθεσης Novartis και την εμπλοκή του ονόματός του σε αυτήν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος ο Α. Λοβέρδος υποστηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες πως μίλησε σε πολύ φιλικό κλίμα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και οι φωτογραφίες δείχνουν πως οι δύο άνδρες ίσως… συζήτησαν και το επίμαχο θέμα.

Στο βιβλίο του ο Ανδρέας Λοβέρδος περιγράφει πώς ο ίδιος βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα για την υπόθεση NOvartis, όντας ένα από τα 10 πολιτικά πρόσωπα τα οποία μπήκαν στο στόχαστρο, με την τότε κυβέρνηση να στήνει προανακριτική επιτροπή. \

Λίγο πριν έρθει στη Βουλή, τότε, η πρόταση για τη συγκρότηση της προανακριτικής επιτροπής, ο Ανδρέας Λοβέρδος περιγράφει στο βιβλίο του ότι καθώς έβλεπε ψέματα και συκοφαντίες σχετικά με την υπόθεση Novartis να υιοθετούνται από τους βουλευτές της συμπολίτευσης και να στήνεται μια εκστρατεία λάσπης εναντίον του, σκέφτηκε να δείρει τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μέσα στη Βουλή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα