Ο Κρατερός Κατσούλης διαψεύδει δημοσίευμα για την προσωπική του ζωή

15.10.2021 / 22:53
ka 37

Την ζωντανή μετάδοση του Στούντιο 4 θέλησε να εκμεταλλευτεί ο Κρατερός Κατσούλης, μεταξύ άλλων, το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια που αφορά στην προσωπική του ζωή. Ο λόγος ήταν ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε το ίδιο πρωινό και τον ήθελε να βρίσκεται σε σχέση με συνεργάτιδα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης τόνισε πως «μιας και είμαστε ζωντανά θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους στην αγαπημένη μου συνεργάτιδα, η οποία κάνει μάθημα πιλάτες στην σχολή Modus Vivedi γιατί πληροφορήθηκα ότι ξαφνικά έχει βγει ένα δημοσίευμα το οποίο είναι απόλυτα ψευδές αλλά τάραξε την οικογένεια της γυναίκας».

«Το δημοσίευμα αυτό λέει ότι είμαστε μαζί και είναι η καινούργια μου σχέση αλλά αυτός ο άνθρωπος, που δεν ανήκει στον χώρο μας και δεν έχει συνηθίσει να βάλλεται με έναν τρόπο, έχει σύζυγο, παιδάκι και πεθερά οι οποίοι πληροφορήθηκαν αυτό το πράγμα και δημιουργήθηκε μια αναταραχή».

«Το να στοχοποιείς ανθρώπους που συνεργάζονται σε έναν χώρο μπορεί μακροπρόθεσμα να βλάψει ακόμα και την ίδια την δουλειά» ξεκαθάρισε ο Κρατερός Κατσούλης προσθέτοντας πως «σας παρακαλώ πάρα πολύ, εάν δεν θέλετε να με βλάψετε εσκεμμένα και έχετε την καλοσύνη, μην το κάνετε αυτό».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα