Ο κόσμος της Μυρσίνης γκρεμίζεται…

11.12.2020 / 11:00
agries_melloses

Η Μυρσίνη προσπαθεί να έρθει ξανά κοντά με τον Δούκα, στις Άγριες Μέλισσες, και να την κάνει να τον συγχωρέσει για όσα έγιναν με τον Κυπραίο. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια, καθώς η γυναίκα ανακαλύπτει το θανάσιμο μυστικό του Δούκα. Αυτό δεν είναι άλλο από το ότι εκείνος και ο Σέργιος σκότωσαν τον Γιώργη Σταμίρη προκειμένου να καταφέρουν να του πάρουν τα κτήματα και να τα εκμεταλλευτούν για τη βιομηχανική ζώνη.

Όπως γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό TV O’CLOCK, η Μυρσίνη συγκλονίζεται, καθώς διαπιστώνει πως ο γιος της πέθανε εξαιτίας της αλαζονείας και της ματαιοδοξίας του Δούκα. Αν εκείνος δεν του έδινε εντολή να σκοτώσει τον Γιώργη Σταμίρη και έπειτα να παντρευτεί την Ελένη, όλα τώρα θα ήταν διαφορετικά και ο γιος της ίσως να ήταν ακόμη ζωντανός. Ο κόσμος της γκρεμίζεται και δεν ξέρει αν αυτή τη φορά μπορεί να συγχωρέσει τον άντρα της για το κακό που προκάλεσε σε εκείνη και την οικογένειά τους,

Η Μυρσίνη δεν μπορεί να πιστέψει πως μπόρεσε ο Δούκας να κάνει δολοφόνους και τον Σέργιο και τον Κωνσταντή. Τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και πέρα στις Άγριες Μέλισσες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα