“Ο κακός χαμός στο κέντρο της Πάτρας” – Πάνω από 10 σημεία απροσπέλαστα – Να επανέλθει η δημοτική αστυνομία ζητούν τα ταξί

08.06.2023 / 21:53
pa 14

Να επανέλθει στους δρόμους της Πάτρας και να συσταθεί εκ νέου η δημοτική αστυνομία.

Αυτό είναι μια από τις βασικές προτάσεις που προτείνουν οι επαγγελματίες ιδιοκτήτες ταξί προκειμένου να λυθεί το κυκλοφοριακό και να πάρει ανάσα το κέντρο της Πάτρας από τα διπλοπαρκαρισμένα και την παράνομη στάθμευση.  

Το πρόβλημα του κυκλοφοριακού στην Πάτρα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του συναιτερισμού των ράδιο ταξί 18 300,  Κωνσταντίνος Τζουβέκας μιλώντας στην εκπομπή της Δήμητρας Μπαλαφούτη και του Max FM, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Στο κέντρο της Πάτρας σε καθημερινή βάση γίνεται ο απόλυτος χαμός. Αναρχία σε όλα, χωρίς κανείς να σέβεται κανέναν και όλοι μαζί να καταπατούν τους κανόνες που υπάρχουν.

Μπορώ να σας πω πάνω από δέκα με δεκαπέντε σημεία του κέντρου που είναι απροσπέλαστα σε καθημερινά από όλη αυτή την κατάσταση. Δεν θεωρώ ότι φταίει για το πρόβλημα η τροχαία. Η κύρια ευθύνη βαραίνει πάνω από όλα εμάς τους οδηγούς».

Μιλώντας γα το θέμα της δημοτικής αστυνομίας τόνισε: «Η δημοτική αστυνομία είναι για κάποιους εδώ στην Πάτρα και ανάμεσα τους και στον δήμο κάτι σαν ταμπού. Δεν πρέπει ν το βλέπουμε το θέμα έτσι, ούτε εμείς προτάσσουμε το τιμωρητικό σκέλος αυτής της υπηρεσίας για τους δημότες.

Όμως η δημοτική αστυνομία, έχοντας στελεχωθεί με τους κατάλληλους ανθρώπους, δίνοντας τις απαραίτητες συστάσεις στους οδηγούς και έχοντας έναν συμβουλευτικό χαρακτήρα στην πράξη και στην καθημερινότητα του κυκλοφοριακού στους δρόμους, μπορεί πράγματι να δώσει λύσεις».

Ο ίδιος τόνισε ότι εξαιτίας των διπλοπαρκαρισμένων κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, ενώ ανέφερε ότι βασικά προβλήματα του κυκλοφοριακού είναι η φορτοεκφόρτωση που έχει συγκεκριμένες ώρες που δεν τηρούνται, αλλά πλέον και η αποκομιδή των απορριμμάτων από τα απορριμματοφόρα που έχει παρατηρηθεί να γίνεται σε ώρες κυκλοφοριακής αιχμής.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα