Ο γυναίκες του Χρήστου Σταϊκούρα – Η συγκινητική του ανάρτηση

10.03.2021 / 21:48
γκο 20

Μια ξεχωριστή ανάρτηση έκανε στα social media ο Χρήστος Σταϊκούρας. Ο Υπουργός Οικονομικών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram μία φωτογραφία με δύο από τις τρεις γυναίκες της ζωής του. Πρόκειται για την Πατρινή σύζυγό του Άρτεμη Πάνου, κόρη του πρώην περιφερειακού διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας και την κόρη τους.

«Η οικογενειακή́ ζωή́ μου περιστοιχίζεται από́ γυναίκες. Γυναίκες που με έμαθαν να σέβομαι, να διεκδικώ́, να κυνηγάω τα όνειρά μου και να σκέφτομαι έξω από́ τα στερεότυπα. Για τη μάνα, τη σύζυγο και την κόρη που είναι πάντα δίπλα μου, και για όλες τις γυναίκες, χρόνια πολλά́!» έγραψε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Η Άρτεμις Πάνου έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Ο γάμος τους έγινε το 2006 μετά από σχέση 4 ετών. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2002, μετά την επιστροφή της σημερινής συζύγου του από την Αγγλία, όπου ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της, στη Διεθνή Τραπεζική. Το 2007 ήρθε στη ζωή τους η μοναχοκόρη τους που αποτελεί την κύρια προτεραιότητα και ασχολία της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα