Ο Γιώργος Κυριακόπουλος συνεχίζει τις περιοδείες του

28.04.2023 / 15:55
thumbnail_IMG_1664

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας και αναπληρωτής τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γιώργος Κυριακόπουλος, συνεχίζει τις περιοδείες του.

Καθημερινά, επισκέπτεται δημόσιες υπηρεσίες της Πάτρας και συζητά τόσο με εργαζόμενους για τα ζητήματα των φορέων τους όσο και με πολίτες για τα προβλήματα εξυπηρέτησης που αντιμετωπίζουν, εξαιτίας της υποστελέχωσης των υπηρεσιών και της γραφειοκρατίας.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος συνεχίζει τις περιοδείες του 4

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη επισκέφθηκε τον ΕΟΠΥΥ, έναν από τους σημαντικότερους Οργανισμούς παροχής Υγείας της χώρας, όπου διαπίστωσε ότι οι εργασιακές συνθήκες είναι απαράδεκτες, καθώς το κτίριο που στεγάζεται ο εν λόγω φορέας έχει πολλές φθορέςκαι παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης.

Την Πέμπτη, επισκέφθηκε τον ΟΠΕΚΑ, μια υπηρεσία που παρότι τα τελευταία χρόνια επιφορτίζεται διαρκώς με νέες αρμοδιότητες για την ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, το προσωπικό της μειώνεται συνεχώς.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος συνεχίζει τις περιοδείες του 5

Και την Παρασκευή, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Κώστα Γιαννόπουλο, με τον οποίο συζήτησε ζητήματα λειτουργίας, στελέχωσης των σχολείων και γενικότερα για όλα τα προβλήματα της εκπαίδευσης στο Νομό μας.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος συνεχίζει τις περιοδείες του 6

Το συμπέρασμα που προκύπτει από όλες τις συναντήσεις, κατά τον Γιώργο Κυριακόπουλο, είναι ότι για το ελληνικό Δημόσιο είναι αναγκαίες μεταξύ άλλων, η ενίσχυση του με προσωπικό, η απλοποίηση των  διοικητικών διαδικασιών και η πραγματική ψηφιοποίηση του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα