Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε έργο τέχνης για τα 75 χρόνια NBA (βίντεο)

10.08.2022 / 17:33
da 1

Το NBA ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 75 χρόνια ίδρυσης του, με τη λίγκα να προωθεί έργα τέχνης  έργα τέχνης με την μορφή των αθλητών της λίγκα, ανάμεσα τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης δια χειρός του Έλληνα καλλιτέχνη, Χάρη Τσεβή.

Στα πλαίσια του NBA Creator που προωθεί η κορυφαία διασυλλογική λίγκα του κόσμου για τους εορτασμούς 75 χρόνων, πολλοί καλλιτέχνες ανέλαβαν να μετατρέψουν σε έργα τέχνης τους παίκτες της διοργάνωσης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτέλεσε έμπνευση για τον Έλληνα καλλιτέχνη Χάρη Τσεβή ο οποίος δήλωσε ότι: ”Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας πραγματικός ήρωας για μένα, μια φυσική πηγή έμπνευσης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ίδια γειτονιά με εμένα. Ξέρω πόσο δύσκολη είναι αυτή η περιοχή, ειδικά για μια οικογένεια Νιγηριανών μεταναστών.

Αντιμετώπισε δύσκολες προκλήσεις, τις οποίες ξεπέρασε μία προς μία με μεγάλη αξιοπρέπεια. Εξακολουθεί να είναι ένας απίστευτα ταπεινός άνθρωπος δείχνοντας έναν σταθερό χαρακτήρα. Δεν είναι μόνο το μπάσκετ.”

Το αποτέλεσμα του έργου όπως μπορείτε να δείτε είναι εντυπωσιακό.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα