Ο Φίλης δικαιολογεί τους «αγανακτισμένους» του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσαν επεισόδιο με την ΠτΔ

15.06.2023 / 8:23
nikos-filis.jpg

Υπέρ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσαν το φραστικό επεισόδιο με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας τάχθηκε ο Νίκος Φίλης, αποδίδοντας το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο -μεταξύ άλλων- στον φράχτη του Έβρου και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Ν. Φίλης υποστήριξε ότι όταν η ΕΕ επιμένει στην πολιτική της «Ευρώπης-Φρούριο», συνεχώς θα προκαλούνται νέες τραγωδίες και σημείωσε πως «όταν κλείνουν με τείχη οι χερσαίοι δρόμοι (στον Έβρο και στον θύλακα της Ισπανίας στην Αφρική) ανοίγουν με χιλιάδες νεκρούς οι θαλάσσιοι».

Ταυτόχρονα, ο Ν. Φίλης αναφέρθηκε στο φραστικό επεισόδιο στην Καλαμάτα που προκάλεσαν κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου δύο πολίτες, που απεδείχθη ότι είναι στελέχη του… ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι είναι «υποκριτικές οι δηλώσεις ”ανθρώπινης συμπαράστασης” για την τραγωδία, που τελικά δεν είναι παρά ένα προαναγγελθέν έγκλημα», για να προσθέσει:

«Και είναι κατανοητή η αγανάκτηση των πολιτών, ανάμεσά τους νέα παιδιά, στους οποίους απευθύνθηκε για ”διάλογο” η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και έλαβε αποστομωτικές απαντήσεις»!

Το επεισόδιο μελών του ΣΥΡΙΖΑ με την Π

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα