Ο «Έρωτας στα Χιόνια» βρήκε στέγη στο «Σπίτι των Χριστουγέννων»

23.12.2022 / 15:10
DSC_5988

Ο «Έρωτας στα Χιόνια», το βράδυ της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου βρήκε «στέγη» στο «Σπίτι των Χριστουγέννων» στην «Ιχθυόσκαλα» της Πάτρας, όπου μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν διασκευασμένο σε παραμύθι το ξεχωριστό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.


Το διήγημα παρουσιάστηκε με μορφή θεατρικού αναλόγιου στο οποίο κυριάρχησαν η ξεχωριστή αφήγηση του Στέλιου Σοφού και η μουσική σύνθεση του Ευγένιου Βούλγαρη ο οποίος το «επένδυσε» μουσικά.
Στον μεταμορφωμένο σε χριστουγεννιάτικο σπίτι πολυχώρο της «Ιχθυόσκαλας» το κοινό παρακολούθησε ένα από τα χριστουγεννιάτικα διηγήματα του Αλεξ. Παπαδιαμάντη μέσα από το οποίο έθεσε εμμέσως δίπλα στην υπαρξιακή γιορτή της Θείας Γέννησης το ερώτημα της ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξης σε σχέση με την αγάπη και τον έρωτα…

Την εκδήλωση παρακολούθησε και προλόγισε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ

Η Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά πραγματοποιείται σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 6.00 το απόγευμα.
Οι Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις, τα «ξωτικά», τα δώρα, οι δημιουργίες, το τραγούδι οι παιδικές φωνές και ο Καραγκιόζης είναι μερικές μόνο από τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί. Μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν επίσης «Τα ονειρεμένα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα