Ο Επίσκοπος Ωλένης είναι καλά στην Υγεία του – Νοσηλεύεται στο Ρίο για προληπτικούς λόγους

12.11.2020 / 10:53
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
olenis

Για προληπτικούς λόγους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο νοσηλεύεται ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Όπως ο ίδιος μας μετέφερε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, είναι απύρετος και απολύτως καλά στην υγεία του.

Για λόγους όμως καθαρά προληπτικούς και βεβαιότητας από ιατρικής πλευράς πως η καλή κλινική του κατάσταση παραμένει σταθερά καλά οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης ήταν από τις 4 του μήνα εμπύρετος με ρίγη και όταν είδε ότι δεν υποχωρούσε, έκανε το τεστ την Κυριακή και βγήκε θετικό, ενώ είχε θέσει τον εαυτό του σε οικειοθελή καραντίνα όπως προβλέπεται και από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Απευθύνθηκε στο Ρίο για να πάει στην κλινική Covid να δει αν πρέπει να νοσηλευθεί.. του είπαν ότι πρέπει να έχει παραπεμπτικό από ΕΟΔΥ.

Ο ΕΟΔΥ δεν απαντούσε και έτσι με παραπεμπτικό ιδιώτη γιατρού το μεσημέρι της Τετάρτης μετέβη στο Ρίο όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Απολύμανση στη Μητρόπολη
Μόλις ενημερώθηκαν στην Μητρόπολη πως ήταν θετικός ο Θεοφιλέστατος Επισκόπος Ωλένης κ. Αθανάσιος αμέσως εφαρμόστηκε η διαδικασία που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτοκόλλα.

patrisnews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα