Ο ΕΕΣ χορήγησε μεγάλη ποσότητα Rapid και PCR Test στο υπουργείο Υγείας

17.01.2022 / 22:53
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
EQ3A4056

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, λειτουργώντας πάντοτε ως αρωγός της Ελληνικής Πολιτείας και κατόπιν πρωτοβουλίας του Προέδρου Dr. Αντώνιου Αυγερινού, προχώρησε στη δωρεά σημαντικής ποσότητας Rapid και PCR test στο Υπουργείο Υγείας, με σκοπό να διατεθούν άμεσα από τον ΕΟΔΥ για κάλυψη αναγκών της Ελληνικής κοινωνίας.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, ο Ε.Ε.Σ. παρέδωσε στα κλιμάκια του ΕΟΔΥ 87.700 rapid test αντιγόνου, αξίας 499.726 ευρώ, και 3.450 PCR test, αξίας 6.900 ευρώ, ενισχύοντας το δύσκολο έργο της Πολιτείας για συνεχή διενέργεια ελέγχων στους πολίτες ώστε να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Το Υπουργείο Υγείας παρέλαβε την ευγενική δωρεά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και ευχαρίστησε θερμά τον Προέδρο του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, για τη συνδρομή του Οργανισμού σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο λόγω της έξαρσης της μετάλλαξης Όμικρον.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα το Υπουργείο Υγείας και ο Ε.Ε.Σ. υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας και το προσωπικό και οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις δράσεις της Πολιτείας (εμβολιασμοί, rapid test, θερμομετρήσεις κ.α.) για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα