Ο εμπορικός κόσμος της Αιγιαλείας σε ρυθμούς black Friday

24.11.2021 / 17:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
black-friday-ekptoseis-katastimata-it

Σε ρυθμούς black Friday θα κινηθεί και ο εμπορικός κόσμος της Αιγιαλείας με το σύλλογο να βγάζει την Τετάρτη ανακοίνωση όπου αναφέρει πως τα μέλη του θα προχωρήσουν σε γενναίες εκπτώσεις  και κάνουν κάλεσμα σε όλους να ανταποκριθούν στις προσφορές παρά τα μέτρα που ισχύουν.

Η ανακοίνωση:

Η Αιγιάλεια την ερχόμενη Παρασκευή 26 Νοεμβρίου θα δουλέψει σε ρυθμούς black Friday.

Στόχος όλων των εμπόρων  οι ικανοποιημένοι πελάτες και οι  αυξήσεις στο τζίρο σε ικανοποιητικό βαθμό. Μάλιστα όπως έχει αποδειχθεί από τα προηγούμενα χρόνια, η ημέρα αυτή είναι από τις καλύτερες εμπορικά γιατί όχι μόνο  κάνουν γενναίες προσφορές οι καταστηματάρχες αλλά και γιατί οι καταναλωτές περιμένουν με ανυπομονησία αυτές τις  εκπτώσεις για να κάνουν τις αγορές τους, όχι μόνο σε ρούχα και υποδήματα, αλλά και σε είδη σπιτιού, ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές συσκευές και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί και ο πιο ευφάνταστος νους.

Ο Εμπορικός  Σύλλογος Αιγιαλείας καλεί όλα τα μέλη του αλλά και όλους  τους  συναδέλφους εμπόρους να συμμετέχουν και να κάνουν γενναίες προσφορές στα είδη τους!

  Με το να  κάνουμε μεγάλες προσφορές την ημέρα αυτή κρατάμε   τους καταναλωτές στην τοπική αγορά και στηρίζουμε την τοπική οικονομία.

Φίλοι καταναλωτές τα καταστήματα μας δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις άλλες μεγαλουπόλεις .

Ήδη τα μαγαζιά μας είναι σε  χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Εμείς έχουμε τα προϊόντα, εσείς βάλτε τη διάθεση και όλα τα άλλα αφήστε τα επάνω μας.

Ακόμα και οι αγοραστές με  μικρά βαλάντια την ημέρα αυτή μπορούν να βρουν σπουδαία προϊόντα σε χαμηλές τιμές. Πέρα από την καλή διάθεση ζητάμε την κατανόησή σας , λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό ,να έχετε μαζί σας τις αντίστοιχες βεβαιώσεις ( νόσησης, εμβολιασμού, ή ράπιντ τεστ).

Ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί η αγορά να γεμίσει κόσμο και να στηριχθούν τα μαγαζιά μας  παρά την κρίση και τα μέτρα λόγω covid. θα είναι η απόδειξη πως και θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε την πόλη μας να ομορφύνει για τους ανθρώπους της.

Σας περιμένουμε όλους , μικρούς και μεγάλους.

 Μη ξεχνάτε πως ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχετε κάποιο πιστοποιητικό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και έξω  από το κατάστημα.

Μας ζητάτε ότι θέλετε και εμείς σας το φέρνουμε με μεγάλη ευχαρίστηση.

Ακόμα και όταν υπάρχουν εμπόδια , όλα μπορούν να δουλέψουν άψογα, αρκεί να το θέλουμε!!

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου όλη η αγορά με μεγάλες εκπτώσεις περιμένει να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες μικρών και μεγάλων.

Αφήνουμε ότι μας ενοχλεί και προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα!! Και μην ξεχνάτε,  τα χρήματα που αφήνουμε στον τόπο μας, ξαναγυρίζουν πάλι σε εμάς!!

* Ο Εμπορικός Σύλλογος σας ενημερώνει ότι στα ηχεία της πόλης θα ακούγονται εορταστικά τραγούδια και μηνύματα προς τους καταναλωτές με μουσική επιμέλεια του Νίκου Μανέτα, μετά από συνεννόηση με την δημοτική αρχή, την οποία και ευχαριστούμε”!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα