Παρασκευή, 20.11.2020, 2:08 μμ

Ο Δήμος της Πάτρας στολίζει χριστουγεννιάτικα τα νοσοκομεία Ρίου, «Αγ. Ανδρέα» και Καραμανδάνειο

20.11.2020 / 11:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
DSC_3756

Τη «μάχη των μαχών» δίνουν όλοι οι εργαζόμενοι – γιατροί, νοσηλευτές, βοηθητικό προσωπικό – στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, του Ρίου και του «Αγίου Ανδρέα», καθώς βρισκόμαστε στην κορύφωση του δεύτερου και φονικότερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πλέον θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα υπάρξει άρση του lockdown στις 30 Νοεμβρίου, μιας και η επιδημιολογική εικόνα της χώρας μας δεν το επιτρέπει και όλα δείχνουν ότι τα Χριστούγεννα η κατάσταση δεν έχει ομαλοποιηθεί.

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, όπως πληροφορείται το dete.gr, ο δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης, ανέλαβε πρωτοβουλία να στολίσει χριστουγεννιάτικα τον περιβάλλοντα χώρο των δύο νοσοκομείων της πόλης, του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου και του «Αγία Ανδρέα».

Όπως μαθαίνει το dete.gr, ο Κώστας Πελετίδης ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αναπληρωτή διοικητή  στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Δημήτρη Μπάκο και τον διοικητή του «Αγ. Ανδρέα» Ηλία Θεοδωρόπουλο και τους έκανε την πρόταση να αναλάβουν οι υπηρεσίες του Δήμου τον γιορτινό στολισμό των νοσοκομείων.

Στολισμός θα γίνει και στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου προεδρος είναι ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης.

 Η πρόταση Πελετίδη έγινε αμέσως δεκτή από τους δύο διοικητές και σε λίγο καιρό θα δούμε τα συνεργεία του Δήμου της Πάτρας να πιάνουν δουλειά έξω από τα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του dete.gr, ήδη οι άνθρωποι του Δήμου Πατρέων έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό του στολισμού, ο οποίος θα κατασκευαστεί στα δημοτικά εργαστήρια και η τοποθέτησή του στα νοσοκομεία θα δώσει μια νότα αισιοδοξίας και χαράς, τόσο στους εργαζόμενους, όσο και στους νοσηλευόμενους.

Στο μεταξύ και παρά το lockdown, τα δημοτικά συνεργεία συνεχίζουν να τοποθετούν στους δρόμους της πόλης, το φωτεινό χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, με στόχο να ανάψει στις 30 Νοεμβρίου.

Φάνης Βγενόπουλος

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα