Ο Δήμος Πατρέων απέκτησε κλαδοθρυμματιστή

04.07.2023 / 14:36
1688458703821

Ένα μηχάνημα, που θα βοηθήσει στον θρυμματισμό και αποκομιδή κλαδεμάτων από διάφορα σημεία της Πάτρας, παραλήφθηκε και δοκιμάστηκε σήμερα το πρωί, στον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας, από τους εργαζόμενους της Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων.

Ο Δήμος Πατρέων απέκτησε κλαδοθρυμματιστή 3

Πρόκειται για κλαδοθρυμματιστή, μηχάνημα που δοκιμάστηκε μεν στην Ξερόλακκα, ωστόσο είναι μεταφερόμενο, με αποτέλεσμα να θρυμματίζονται επιτόπου τα κομμένα κλαδιά σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου και να μεταφέρονται κατόπιν στον ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας. Αυτό –σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Νίκο Ασπράγκαθο- θα έχει ως αποτέλεσμα, ο όγκος των μεταφερόμενων κλαδιών να είναι μικρότερος και λιγότερα τα δρομολόγια των φορτηγών, άρα επιτυγχάνεται προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονόμηση καυσίμων. Παράλληλα, μηχανήματα και φορτηγά θα μπορούν να αξιοποιούνται σε άλλες εργασίες και έργα του Δήμου μας.

Ο Δήμος Πατρέων απέκτησε κλαδοθρυμματιστή 4

 Οι εργαζόμενοι της Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, αξιοποιώντας το μηχανολογικό εξοπλισμό που έχει αναβαθμιστεί με την αγορά δεκάδων νέων μηχανημάτων, κάνουν φιλότιμη προσπάθεια, παρά τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού, να διατηρούν την πόλη καθαρή, προσπάθεια που πρέπει να ενισχύουν με την τακτική τους και οι δημότες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα