Ο Δημήτρης Πελεκούδας στην εκδήλωση της πίτας του συλλόγου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός»

21.02.2023 / 12:46
ka 44

Ο δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Πελεκούδας, παραβρέθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Αχαΐας «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Πελεκούδας, ευχαρίστησε για την πρόσκληση, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, για καλή χρονιά και δύναμη και στη συνέχεια ανέφερε τα εξής μεταξύ άλλων:

«Βρισκόμαστε σήμερα, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου σας και μαζί με τις ευχές μας, θεωρούμε πως πρέπει να αναφερθούμε στα προβλήματα διαβίωσης του λαού μας. Ως Δημοτική Αρχή βλέπουμε ότι ο κόσμος περνάει διαχρονικά δύσκολα, τόσο το 2021 όσο και το 2022, όσο και φέτος που αναμένεται άλλη μια δύσκολη χρονιά. Αυτό όμως, δεν ισχύει για όλους, αλλά για το λαό που ζει στη φτώχεια. Το πολιτικό σύστημα που ζούμε, προκαλεί ανεργία, φτώχεια, ακρίβεια, συμμετέχει σε πολέμους, με θύμα και πάλι το λαό και από την άλλη μεριά, οι λίγοι που τα κατευθύνουν όλα αυτά, ζουν στη χλιδή με δισεκατομμύρια κέρδη.

Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, κάνουμε αγώνα και δίνουμε ανάσες ανακούφισης στον Πατραϊκό λαό, παίρνοντας μέτρα που πραγματικά αποδίδουν, όπως η μείωση των δημοτικών τελών, η δημιουργία κατασκηνώσεων, με δωρεάν πρόσβαση για τα παιδιά των ανέργων και των οικογενειών με χαμηλό εισόδημα, καθώς επίσης σε όλη την έκταση του Δήμου μας είναι σε εξέλιξη έργα, ώστε οι δημότες να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Δυστυχώς, κάποιοι δυσανασχετούν ακούγοντάς τα όλα αυτά, ωστόσο η αλήθεια είναι, ότι αυτοί που κυβερνούν δεν είναι άξιοι να κυβερνούν, διότι δημιουργούν ανεργία, ακρίβεια, αποδυναμώνουν τα νοσοκομεία κι έχουν καταντήσει το φάρμακο εμπόρευμα.

Αυτό που λέμε εμείς, από την πλευρά μας, είναι ότι ο λαός πρέπει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, να αγωνιστεί για να ανατρέψει αυτό το άδικο πολιτικό σύστημα, που είναι βάρβαρο και προκαλεί μόνο προβλήματα».

Ο κ. Πελεκούδας, αφιέρωσε το κομμάτι που έκοψε στους αγώνες που έρχονται κι ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα