Ο Χάρης Ρώμας ξεσπαθώνει εναντίον των «Ράδιο Αρβύλα» – Δεν το ανέχομαι

18.02.2021 / 15:51
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Χάρης-Ρώμας

Ξέσπασε ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας, με αφορμή δημοσίευμα που απεικονίζεται μαζί με ένα μικρό παιδί ενώ προειδοποίησε την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» πως δεν αποδέχεται την αναπαραγωγή που έκανε καθώς το θέμα είναι σοβαρό και δεν είναι γραφικό.

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» ανέφερε χαρακτηριστικά, προειδοποιώντας τους παραγωγούς της εκπομπής και τον Αντώνη Κανάκη:

«Οι “Ράδιο Αρβύλα” θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους πως η αναπαραγωγή αυτού του δημοσιεύματος δεν είναι γραφική. Δεν θα το αποδεχτώ».

Το παιδί που κρατά αγκαλιά είναι το βαφτιστήρι του, όπως δήλωσε, ενώ το δημοσίευμα άφηνε υπαινιγμούς .

«Εννοείται ότι όταν είδα το πρωτοσέλιδο, σοκαρίστηκα. Αυτό κράτησε πολύ λίγο, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μου προσάψει κανείς. Ό,τι έχω κάνει ήταν ηθικά και κοινωνικά αποδεκτό. Θα ακολουθήσω κάθε νόμιμη διαδικασία. Έχω πάρει πάνω από 1000 μηνύματα που μου λένε να μη δίνω σημασία σε αυτόν που τα έγραψε όλα αυτά για εμένα. Το παιδί ήταν το βαφτιστήρι μου. Είναι εγκληματική ενέργεια αυτό που γίνεται. Η πολιτεία με κάθε τρόπο πρέπει να σταματήσει αυτού του είδους τη δημοσιογραφία» ξεκαθάρισε ο ηθοποιός.

«Ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που συνεργάζομαι και θεωρώ σπίτι μου, αλλά δεν αποκλείεται να ξαναπεράσω και από το MEGA», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα