Παρασκευή, 21.01.2022, 6:24 πμ

Ο Μπράντ Πιτ «κέρδισε» την Αντζελίνα Τζολί και πήρε την επιμέλεια των παιδιών

27.05.2021 / 22:59
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
τσα 43

Ο Μπράντ Πιτ «κέρδισε» την Αντζελίνα Τζολί μετά από μακρά δικαστική μάχη που αφορούσε στην κοινή επιμέλεια των παιδιών τους.

Το άλλοτε τρελά ερωτευμένο ζευγάρι, τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκεται στα δικαστήρια για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, τον 19χρονο Μάντοξ, τον 17χρονο Παξ, την 16χρονη Ζαχάρα, την 14χρονη Σίλο και τα δίδυμα Νοξ και Βιβιέν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Page Six, ο δικαστής Τζον Ούντερκιρκ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την υπόθεση του διαζυγίου του ζευγαριού αποφάσισε «υπέρ» του Μπράντ Πιτ.

«Έχει υπάρξει σημαντική αλλαγή στις συμφωνίες περί επιμέλειας βάσει της εξαιρετικά λεπτομερούς απόφασης του δικαστή» αναφέρει πηγή με γνώση της υπόθεσης Πιτ – Τζολί και πρόσθεσε: «Ο Μπραντ προσπαθούσε να αποκτήσει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του – και ήταν σαφές πως η Άντζι έκανε ό,τι μπορούσε για να το αποτρέψει αυτό».

Άλλη πηγή και γνώστης του θέματος, τόνισε πως η Αντζελίνα Τζολί δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι αυτό, έστω και αν πρόκειται για «προσωρινή απόφαση» και θα συνεχίσει να «μάχεται» νομικά κατά του Μπράντ Πιτ.

Η Daily Mail σε πληροφορίες που μεταφέρει αναφέρει πως πηγές από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ δηλώνουν πως ο ηθοποιός είναι «ανακουφισμένος» με την απόφαση και πως: «Η μόνη του πρόθεση είναι να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα