Ο Bill Gates είπε κάποτε πως δεν θα άφηνε καθόλου χρήματα στα παιδιά του…

21.08.2021 / 14:09
ka 53

Δεν χρειάζεται να σας συστήσουμε τον άνδρα πίσω από την Microsoft, αλλά ας κάνουμε μία καλού κακού! Ο Bill Gates άλλαξε εντελώς τον κόσμο των ηλεκτρονικών υπολογιστών τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, κερδίζοντας φήμη αλλά και πλούτο που είναι δύσκολο να τον συνειδητοποιήσουμε.

Πίσω από αυτόν τον άνδρα και τις φιλανθρωπίες του, κρύβεται ένας άνθρωπος με πολλές πτυχές. Ως πατέρας, διευθύνων σύμβουλος αλλά και σύζυγος, ο Bill είναι εξαιρετικός σε όλα. Όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι σαν τον Gates, κρύβει αρκετούς σκελετούς στην ντουλάπα του, ο μεγαλύτερος από τους οποίους είναι η Apple Inc!

Ο Bill Gates γεννήθηκε ως William Henry Gates III στο Seattle της Washington, στις 28 Οκτωβρίου του 1955. Οι γονείς του, William H. Gates Sr. και Mary Maxwell έκαναν τρεια παιδιά: ο Gates έχει μία μεγαλύτερη αδερφή, την Kristianne, και μία μικρότερη, την Libby.

Kαι οι δύο γονείς του είχαν μεγάλες καριέρες και ήθελαν να δουν τον μικρό γιο τους να πραγματοποιεί τα όνειρά του μεγαλώνοντας. Δεν γνώριζαν πως τα όνειρα και οι φιλοδοξίες του θα ξεπερνούσαν και την πιο μεγάλη φαντασία τους, αλλάζοντας για πάντα τις ζωές τους.

Και οι δύο γονείς του Gates ήταν επιτυχημένοι στους τομείς τους. Η μητέρα του, Mary Maxwell, ήταν επιχειρηματίας και τραπεζικό στέλεχος. Υπηρέτησε στο Συμβούλιο του Πανεπιστημίου της Washington από το 1975 έως το 1993. Ο πατέρας του Gates, William H. Gates Sr., ήταν δικηγόρος στο επάγγελμα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα