Παρασκευή, 30.09.2022, 6:03 μμ

Ο απροσδόκητος τρόπος με τον οποίο ο Matthew Perry έπεισε την Julia Roberts να παίξει στα Friends

30.01.2021 / 15:20
friends

HJulia Roberts έκανε την guest εμφάνισή της στα Friends το 1995. Υποδύθηκε την Susie Moss, μια παλιά αγάπη του Chandler, στη δεύτερη σεζόν. Ο συμπρωταγωνιστής, Matthew Perry, ήταν μάλιστα αυτός που την έπεισε να πάρει μέρος στη σειρά. Ο παραγωγός της σειράς, Kevin Bright αποκάλυψε και το πώς.

“Ο Matthew της ζήτησε να είναι στη σειρά και του απάντησε σε μήνυμα ‘Γράψε μου μια έκθεση κβαντικής φυσικής και θα το κάνω’”, είπε. “Από ότι κατάλαβα ο Matthew προχώρησε και έγραψε την έκθεση και την έστειλε με φαξ την επόμενη μέρα”. “Υπήρχε και αρκετό φλερτ στο φαξ” πρόσθεσε η Alexa Junge από την ομάδα των σεναριογράφων.

“Μπορεί να είχαν συναντηθεί πριν από το επεισόδιο αλλά ενδιαφερόταν για εκείνον και από απόσταση γιατί ήταν πολύ γοητευτικός”, είπε η Junge. “Του έκανε ερωτήσεις του στυλ ‘Γιατί πρέπει να βγω μαζί σου;’ Και όλοι από τη συγγραφική ομάδα των βοηθήσαμε να της εξηγήσει γιατί”. Και συμπλήρωσε: “Θα μπορούσε να τα καταφέρει μια χαρά και χωρίς εμάς αλλά ήμασταν ξεκάθαρα στην ομάδα του Matthew και προσπαθήσαμε να το κάνουμε να συμβεί”.

Φήμες έλεγαν ότι ο Perry και η Roberts έβγαιναν μεταξύ 1995 και 1996 αλλά και οι δύο είναι πολύ προσεκτικοί με την προσωπική τους ζωή. Ωστόσο, η Roberts έκανε μια σπάνια δήλωση αναφορικά με τις σχέσεις στο The Late Show With David Letterman το 1996, rαποκαλύπτοντας ότι αρχικά “τρομοκρατήθηκε” από τον Perry “γιατί ήταν απίστευτα έξυπνος και αστείος και όμορφος”.

Ο Jeff Astrof, που ήταν στη συγγραφική ομάδα του επεισοδίου, αναφέρθηκε στις φήμες. “Θυμάμαι να στέκομαι δίπλα της στα παρασκήνια. Έλεγε συνέχεια ‘ο Chandler είναι τόσο αστείος’”, θυμάται. “Κι εγώ της έλεγα ‘Εγώ έγραψα όλες αυτές τις ατάκες!’ Δεν ξέρω αν ερωτεύτηκε τον Matthew με την πρώτη αλλά άρχισαν σύντομα να βγαίνουν”.

“Ο Chandler θα αρχίσει να βγαίνει με την Julia Roberts κι εγώ θα επιστρέψω σπίτι στην φρικτή σύντροφό μου. Αυτή είναι η ανάμνησή μου από το επεισόδιο”, λέει ο Astrof.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα