Ο Απόστολος Λύτρας για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: Με πήρε κι έκλαιγε, ήταν πολύ ταραγμένος

22.01.2022 / 15:55
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
apostolos-lytras-1200x818

«Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι με ψάχνει κάποιος Δημήτρης Αλεξάνδρου. Εγώ δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο», λέει ο Απόστολος Λύτρας.

Ο Απόστολος Λύτρας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τη Μαρία Παπαϊωάννου. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Ιωάννας Τούνη, αλλά και στο τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Αυτή η υπόθεση οδήγησε στο να έρθει στο φως και μια αντίστοιχη ιστορία με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά γνωστό πανελίστα.

Έτσι έγινε. Κάποια στιγμή λόγω της υπόθεσης του Παναγιωτόπουλου ακούστηκε κι άλλη μία υπόθεση την οποία χειρίζομαι σχετικά με κάποιον πανελίστα – δημοσιογράφο που είχε δείξει ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου της κοπέλας που είχε σχέση στον επόμενο σύντροφό της προκειμένου να την εκδικηθεί.

Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι με ψάχνει κάποιος Δημήτρης Αλεξάνδρου. Εγώ δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο. Με πήρε και έκλαιγε. Ήταν πραγματικά πολύ ταραγμένος.

Μου είπε «κύριε Λύτρα, με φωτογραφίζουν». Του λέω «άνθρωπέ μου, τι δουλειά έχεις εσύ;». Μου ζήτησε αν μπορώ να βγω δημόσια και να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Θυμάμαι ότι μου είπε «έχω οικογένεια, η γιαγιά μου είναι στο νοσοκομείο». Πραγματικά ένα πολύ ευαίσθητο και καλό παιδί. Μιλώντας μαζί του στο τηλέφωνο δηλαδή αυτό εξέλαβα. Βγήκα λοιπόν και το διέψευσα γιατί δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για αυτόν τον άνθρωπο.

Και μετά από αυτό αναλάβατε τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη αυτό που επιθυμεί είναι να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι της διαρροής στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο και ελήφθη και αναρτήθηκε εν αγνοία της και εννοείται χωρίς τη συναίνεσή της. Έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη και θα καταθέσει και νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα