Ο απόλυτος καλοκαιρινός μεζές – Φέτα σαγανάκι

02.07.2021 / 9:33
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
saganaki-feta-500-960x480

Ποιος δεν λαχταρά, το καλοκαίρι, ένα παγωμένο ποτήρι μπίρα και φέτα σαγανάκι! Η παρακάτω συνταγή είναι η ευκολότερη και πρέπει να την ακολουθήσετε…

Υλικά

Φέτα
Λίγο αλεύρι για το πασπάλισμα
Ελαιόλαδο
Μια φέτα λεμόνι

Διαδικασία

Κόβετε τη φέτα σε κομμάτια πάχους 1-1,50 εκ. (διαφορετικά θα λιώσει στο τηγάνι). Βρέχετε με νερό τα κομμάτια και μετά αλευρώνετε. Σε ένα μικρό τηγάνι, βάζετε λίγο ελαιόλαδο και το αφήνετε να κάψει. Μόλις κάψει, βάζετε το κομμάτι του τυριού και τηγανίζετε για λίγο και από τις δύο μεριές μέχρι να ροδίσει. Βγάζετε με μια σπάτουλα, στεγνώνετε λίγο σε χαρτί κουζίνας και το σερβίρετε όσο είναι ζεστό, στάζοντας από πάνω λίγο λεμονάκι.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα