Ο Αντώνης Λουδάρος στον «Κ»: «Η δική μου ευχή, είναι η υγεία»

17.02.2024 / 10:30
alantin_the_show_antonis_loydaros_1

ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗ

«Η δική μου ευχή, είναι η υγεία»

Ένα μαγευτικό show μας ταξιδεύει στην μακρινή Ανατολή, μας μιλάει για τη μαγεία που κρύβουμε μέσα μας και τη δύναμη της φιλίας και της καλοσύνης. Με ένα υπέροχο θίασο και νέες μαγικές εκπλήξεις που θα σας συναρπάσουν. Το πιο αγαπημένο έργο της Παγκόσμιας λογοτεχνίας, που έχει συγκινήσει και εξάψει την ανθρώπινη φαντασία, σε μία θεατρική υπερπαραγωγή που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Μια παράσταση που εξυμνεί την ανθρώπινη θέληση και μιλά για την αιώνια μάχη του δίκαιου με το άδικο, της αγάπης με το μίσος. Ένα παραμύθι βγαλμένο μέσα από τις Χίλιες και μια νύχτες, που με τη μαγεία και την αστερόσκονη της Ανατολής, μας θυμίζει ότι αν πιστέψουμε στον εαυτό μας, τα πάντα μπορούν να συμβούν! Η θεατρική παράσταση θα βρίσκεται στην Πάτρα για δύο μοναδικές παραστάσεις, στο Θέατρο Πάνθεον. Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 11:30π.μ. & στις 5:00μ.μ. ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι, πάνω σε μαγικά χαλιά!

Έρχεστε στην Πάτρα με μια παράσταση, μιούζικαλ…

Ένα μουσικό θέαμα θα το χαρακτήριζα εγώ, μια παράσταση με μεγάλο ενδιαφέρον για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους μας! Μια παράσταση για όλη την οικογένεια, είναι ένα family show, μια πολύ αγαπημένη ιστορία Μια ιστορία που λέει ότι πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στη μαγεία που κρύβει ο καθένας από εμάς μέσα μας! Τη δύναμη που έχουμε για να πραγματοποιήσουμε τις ευχές και τις επιθυμίες μας. Ένα αλληγορικό παραμύθι, γιατί μπορεί να μην υπάρχουν λυχνάρια για να τα τρίβουμε και να πραγματοποιούμε τις ευχές μας αλλά εμείς οι ίδιοι είμαστε αυτοί που θα πρέπει να βρούμε το θάρρος και το κουράγιο για να πραγματοποιήσουμε τα «θέλω» μας!

Απευθύνεστε σε ένα απαιτητικό κοινό, στα παιδιά… Και τα παιδιά θέλουν να πάρουν κάτι από την παράσταση…

Αυτό είναι και το ζητούμενο για εμάς! Να πάρουν κάτι! Θα δουν ένα love story, θα δουν φωτιές, ακροβατικά αλλά η ουσία είναι ότι θα πρέπει να πάρουν το βαθύτερο μήνυμα, που είναι: «Πιστέψτε στον εαυτό σας και όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν»!

Μια παράσταση και για μεγαλύτερα «παιδιά»…

Μπορείτε να έρθετε όλοι! Κι εμείς παιδιά είμαστε απλά έχουμε μεγαλώσει κάπως… Δεν είναι τυχαίο ότι έρχονται και μεγαλύτερες ηλικίες! Στην Αμερική το «Αλαντίν The Show» το παρακολουθεί όλη η οικογένεια. Μπορούν να το δουν όλοι οι ενήλικες, είναι μια παράσταση με χρώμα, με μουσικές, μια ιστορία πολύ γνωστή! Ένας κλεφτράκος ερωτεύεται μια κοπέλα που κατά τύχη είναι πριγκίπισσα και δε μπορεί να σταθεί δίπλα της! Κι όμως με τον τρόπο του την γοητεύει! Έχει μα ποικιλία ρόλων όπου ο καθένας μπορεί να ταυτιστεί και με το καλό και με το κακό!

Ο δικός σας ρόλος;

Λέμε ένας ρόλος έκπληξη… Εγώ ουσιαστικά μιλάω, αφηγούμαι αυτά τα πράγματα. Για το πόσο πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας, πόσο πρέπει να ενδυναμώσουμε μέσα μας για να τα καταφέρουμε στη ζωή… Εγώ υποδύομαι έναν άνθρωπο «αφηγητή», που μιλά με τα παιδιά, αυτό μπορώ να σας πω!

Γιατί έχει τόσο μεγάλη απήχηση αυτή η παράσταση;

Γιατί σε κάνει να ονειρεύεσαι! Αυτό δεν είναι τόσο λίγο ούτε απλό στις εποχές μας, σε μια δυστοπική εποχή που τα πάντα γύρω μας φωνάζουν να μην ονειρευόμαστε κα όλα είναι πολύ δύσκολα έρχεται μια παράσταση που σου λέει ότι είσαι άνθρωπος και πρέπει να κάνεις όνειρα και να τα πραγματοποιείς! Να βάζουμε στόχους και να προχωράμε!

Κάνετε πολλά πράγματα, διδάσκετε, παίζετε… δεν κουράζεστε ποτέ;

Φυσικά και κουράζομαι»! Κάνω όμως μια δουλειά που αγαπάω πολύ! Η κούραση όταν αγαπάς κάτι μειώνεται. Αν δε τα αγαπάμε όλα γίνονται πολύ δύσκολα!

Αν μπορούσατε να κάνετε μια ευχή, αν είχατε το μαγικό τζίνι, τι θα ευχόσασταν;

Τι ωραία ερώτηση και δύσκολη! Πω πω! Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να έχω υγεία για να μπορώ να αντιμετωπίσω όλα τα άλλα. Αν έχεις την υγεία σου όλα μπορούν να γίνουν. Ίσως σε κάποιον νεότερο που μας ακούει αυτά να φαίνονται περίεργα! Κι εγώ όταν ήμουν μικρός όλα αυτά τα θεωρούσα πολύ ρετρό και πολύ πασέ, αργότερα καταλαβαίνεις ότι χωρίς την υγεία δε μπορείς να προχωρήσεις! Όλα τα άλλα γίνονται! ≥

Ο Αντώνης Λουδάρος στον «Κ»: «Η δική μου ευχή, είναι η υγεία» 3
Ο Αντώνης Λουδάρος στον «Κ»: «Η δική μου ευχή, είναι η υγεία» 4

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα