Ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος στις εργασίες ασφαλτόστρωσης της Π.Ε. οδού Πατρών – Πύργου

24.11.2021 / 17:19
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mponanos_notia eisodo

Για την πρόοδο των εργασιών που εκτελούνται στη νότια είσοδο της Πάτρας ενημερώθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, που βρέθηκε στην Παραλία Πατρών και στην περιοχή των Ιτεών.

Οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς ξεκίνησε και η ασφαλτόστρωση που γίνεται σε μήκος ενός χιλιομέτρου περίπου, από το ύψος του χειμάρρου Παναγίτσα,  μέχρι το ύψος της γέφυρας του Γλαύκου. Στο σύνολό τους οι τεχνικές παρεμβάσεις θα βελτιώσουν σε σημαντικό βαθμό την οδική ασφάλεια, αλλά και θα αναβαθμίσουν την περιοχή. 

Το έργο εντάσσεται στο πλαίσιο της εργολαβίας «Συντήρηση – αποκατάσταση και άρση επικινδυνότητας στο εθνικό οδικό δίκτυο της ΠΕ Αχαΐας», συνολικού προϋπολογισμού 7 εκ. ευρώ, που προβλέπει εκτεταμένες παρεμβάσεις σε σημαντικούς οδικούς άξονες της Π.Ε. Αχαΐας στο πρωτεύον και δευτερεύον οδικό δίκτυο.

«Είμαστε καθημερινά δίπλα στους πολίτες, τους ακούμε, καταγράφουμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και με τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες επεμβαίνουμε σε σημεία που παρουσιάζουν σημαντικές φθορές και χρήζουν αποκατάστασης. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την οδική ασφάλεια και να παρέχουμε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο για τη μετακίνηση τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών» ανέφερε κατά την επίσκεψη του ο κ. Μπονάνος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα