Ο Άγγελος Τσιγκρής ζητά από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο την ενίσχυση της ΕΒΟ Αιγίου (ΦΩΤΟ)

26.01.2021 / 15:15
unnamed

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής συναντήθηκε στο Αίγιο με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών, από τη Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας, της 26ης Ιανουαρίου 1821.

Ο Αχαιός βουλευτής έθεσε στον Υπουργό Άμυνας το ζήτημα της ενίσχυσης της Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων (ΕΒΟ) με νέες παραγγελίες οπλικων συστημάτων για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και τη βιωσιμότητα του εργοστάσιου, με τη διατήρηση των υπαρχόντων θέσεων εργασίας και τη δημιουργία νέων.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας διαβεβαίωσε τον Αχαιό βουλευτή, για μια ακόμα φορά, για την πρόθεση της κυβέρνησης να αξιοποιήσει και να αναπτύξει το εργοστάσιο της ΕΒΟ στο Αίγιο, με την κατασκευή συγκεκριμένου οπλικού συστήματος, καθώς και ότι γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση της συγκεκριμένης προγραμματικής σύμβασης.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ενημέρωσε τον Άγγελο Τσιγκρή ότι την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου θα επισκεφθεί την ΕΒΟ ο Υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθει και ο ίδιος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα