Ο Άγγελος Τσιγκρής σχολιάζει τα γεγονότα της εβδομάδας που πέρασε – ΒΙΝΤΕΟ

10.03.2021 / 12:31
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
unnamed

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, εγκαινίασε μια νέα μορφή διαδικτυακής επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας.

Ο Αχαιός βουλευτής, κάθε Κυριακή το απόγευμα, θα επικοινωνεί διαδικτυακά με τους πολίτες του νομού μας και θα τους ενημερώνει για τις κοινοβουλευτικές δράσεις και πρωτοβουλίες που ανέλαβε την εβδομάδα που πέρασε.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη του διαδικτυακή ενημέρωση, ο Άγγελος Τσιγκρής αναφέρθηκε στα ακόλουθα θέματα:

  1. Στην Ερώτηση που κατέθεσε στις 25.2.2021 προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, με την οποία ζητά την αλλαγή του ποινικού πλαισίου που αφορά στα εγκλήματα σεξουαλικής βίας και την αύξηση των ποινών για τους βιαστές παιδιών.
  2. Στην Ερώτηση που κατέθεσε την 1.3.2021 προς τον Υπουργό Οικονομικών, με την οποία ζητά τη λήψη μέτρων στήριξης του κλάδου των ενοικιαστών σχολικών κυλικείων.
  3. Στην Ερώτηση που κατέθεσε στις 4.3.2021 προς την Υπουργό Παιδείας, με την οποία ζητά την παραμονή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας στο Αίγιο.

Τέλος, ο Αχαιός βουλευτής και καθηγητής της Εγκληματολογίας σχολίασε το ζήτημα των ημερών, που αφορά στις καταγγελίες δεκάδων θυμάτων σεξουαλικής βίας και κακοποίησης._


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 


Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα