Ο Άγγελος Τσιγκρής παρουσιάζει την εβδομαδιαία κοινοβουλευτική του δράση -ΒΙΝΤΕΟ

05.07.2021 / 12:22
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
tsigris

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, στην καθιερωμένη διαδικτυακή του επικοινωνίας (από τα social media) με τους πολίτες της Αχαΐας, αναφέρθηκε στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα την εβδομάδα που πέρασε (28 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου). 

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής αναφέρθηκε: 

1. Στην Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών, με την οποία ζήτησε την παράταση της δυνατότητας αναστολής των συμβάσεων εργασίας για τους απασχολούμενους στον ξενοδοχειακό κλάδο (Αριθμός πρωτοκόλλου: 76681 / 28.6.2021).

2. Στην Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας, με την οποία ζήτησε την πλήρη διδακτική απασχόληση των εκπαιδευτικών του κλάδου «ΠΕ-78» των κοινωνικών επιστημών (Αριθμός πρωτοκόλλου: 7700 / 1.7.2021). 

Τέλος, ο Άγγελος Τσογκρής αναφέρθηκε στην έγκριση του έργου βελτίωσης των κτηριακών υποδομών του καταστήματος κράτησης Αγίου Στεφάνου Πατρών, ύψους 2,8 εκατ. ευρώ. 

Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός βουλευτής και πρώην γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, στις 19.8.2020 ειλχε καταθέσει Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με την οποία ζητούσε τη βελτίωση των κτηριακών υποδομών του καταστήματος κράτησης Αγίου Στεφάνου Πατρών.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα