Ο Αχαιός Νίκος Πολυδερόπουλος: Βίωσα μπούλινγκ από τους καθηγητές γιατί ήμουν δυσλεκτικός! Έφαγα πολύ ξύλο”

17.12.2020 / 10:28
polideropoulos

Καλεσμένος του Γρηγόρη και του The 2night Show ηταν το βράδυ της Τετάρτης ο αχαιός Νίκος Πολυδερόπουλος, από το Μαζαράκι. Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε  για τη συνειδητή απόφασή του να αποκλειστεί στη Γαύδο, για δύο μήνες στην πρώτη καραντίνα, προσπαθώντας να τα βρει με τον εαυτό του. Αποκάλυψε όμως και το bullying που βίωσε ως παιδί, καθώς και το ξύλο που έτρωγε από τους καθηγητές του, λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που είχε.

Τέλος, μίλησε για τη σχέση του με τον Ανδρέα Γεωργίου, για τον ρόλο του στη σειρά «8 Λέξεις» και θυμάται αστεία περιστατικά από την παράσταση «Toc Toc».

Για τη ζωή του με τις “8 λέξεις”:Mένω δέκα μέρες στην Κύπρο και δέκα μέρες στην Ελλάδα. Όταν έχω χρόνο, επισκέπτομαι ένα μοναστήρι. Πιστεύω με τον δικό μου τρόπο στο Θεό.

Για τον αποκλεισμό του στη Γαύδο στην πρώτη καραντίνα:Από μικρός δεν μπορούσα την πίεση. Ταξίδεψα μέχρι τη Γαύδο για να νιώσω ελεύθερος. Βέβαια δεν μπορείς να ξεφύγεις ποτέ από τον εαυτό σου. Εγώ έμεινα στη Γαύδο δυο μήνες, χωρίς ρεύμα. Στην αρχή έμεινα σε σκηνή και μετά πήγα σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα και θέρμανση. Δεν ήταν μοναξιά εκεί, ήταν μοναχικότητα. Από μικρός φιλοσοφώ τη ζωή μου.

Το μπούλινγκ που υπέστη στο σχολείο γιατί ήταν δυσλεκτικός: Είμαι δυσλεκτικός. Βίωσα μπούλινγκ από τους καθηγητές. Ξύλο από τους καθηγητές.  Έχω φάει πολύ ξύλο. Ξύριζα τις φαβορίτες μου για να μη μου τις τραβάνε. Νόμιζα ότι ήμουν ο χειρότερος μαθητής. Μπερδεύω τα γράμματα και έχω και διάσπαση προσοχής. Χάνομαι. Νόμιζαν παλιά ότι είμαι τεμπέλης, γιατί δεν ήξεραν!

Για τον Ανδρέα Γεωργίου: Ο Αντρέας είναι μια κατηγορία μόνο τους. Ευγενής, αυτοδημιούργητος και δουλευταράς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα