Ντικ και Ρικ Χόιτ – Μετά τον πατέρα του αιώνα ταξίδεψε στην αιωνιότητα και ο γιος (βίντεο)

23.05.2023 / 13:05
ka 43

Ο αθλητισμός κατά περιόδους έχει να προσφέρει πολλές και συγκινητικές ιστορίες. Η συγκεκριμένη μιλάει για τον Ντικ και τον Ρικ Χόιτ. Αμφότεροι δυστυχώς, πέρασαν στην αιωνιότητα πλέον…

Από την άλλη ο Ρικ, μέσα από τους αγώνες αυτούς νοιώθει πολύ δυνατός και όπως τονίζει: «Μπορεί να έχω αναπηρία, αλλά πραγματικά ζω μία γεμάτη ζωή, και όποιος με γνωρίσει καλύτερα θα καταλάβει ότι καμιά διαφορά δεν έχω με τους υπόλοιπους ανθρώπους», και όλα αυτά ισχύουν στο έπακρο.

Ο Ρίκι τελείωσε το σχολείο και αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο. Όχι μόνο αυτό αλλά έγινε κάτι που οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε. Ένας υπεραθλητής, μέσα από τον Ντικ. «Ο Ρικ ζει μία υγιή και ευτυχισμένη ζωή και αν τον ρωτήσεις, αν ήταν ικανός σωματικά, με ποιο άθλημα θα ήθελε να ασχοληθεί (ποδόσφαιρο, μπάσκετ π.χ), θα σου πει:

«Θα ήθελα ο μπαμπάς μου να κάθεται στο αμαξίδιο και εγώ να τρέχω στη θέση του», κάτι που σημαίνει ότι νοιώθει καλά και εκτιμά αυτό που κάνω εγώ για εκείνον, που τον βοηθάω, και θα μου το επέστρεφε και πίσω με την πρώτη ευκαιρία», είπε ο Ντικ Χόιτ για να συμπληρώσει με νόημα σε εκείνη τη συνέντευξη για το «IRONMAN»:

«Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στη ζωή, αρκεί να το πάρεις απόφαση. Μπορείς να κάνεις τα πάντα». Δυστυχώς, στις 17 Μαρτίου του 2021, στην ηλικία των 80 ετών, η καρδιά του Ντικ Χόιτ, η τεράστια αυτή καρδιά του γίγαντα, θρύλου, πατέρα, σταμάτησε να χτυπά με τον ίδιο να περνάει στην αιωνιότητα, δείχνοντας όμως σε όλους μας, ποιο είναι το πραγματικό νόημα της ζωής.

Χτες, έγινε γνωστό πως και ο Ρικ μετά από προβλήματα με επιπλοκές στο αναπνευστικό του σύστημα έφυγε σε ηλικία 61 ετών. Πήγε να βρει τον πατέρα του για να τρέξουμε μαζί αυτή τη φορά, στο δρόμο προς την αιωνιότητα…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα