Νοστράδαμος: Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ θα σημάνει το τέλος της μοναρχίας

14.03.2021 / 23:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
720_768783_2a645a3023-839a97e3d99f57c0

Το τέλος της βρετανικής μοναρχίας είχε προφητέψει ο Νοστράδαμος. Μετά την ταραγμένη εβδομάδα που ξεκίνησε με τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ, λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας στο Διαδίκτυο άρχισαν να επικαλούνται γραφές και προφητείες λέγοντας ότι αυτές υποδεικνύουν το τέλος της μοναρχίας.

Στα γραπτά έργα του Νοστράδαμου “Αιώνας 8, Τετράστιχο 97” αναφέρεται σε “μεγάλες δυνάμεις” που αλλάζουν και ένα “βασίλειο που πλέον δεν αναπτύσσεται”.

Σε ανάρτηση σε ένα φόρουμ όπου αναλύονται θεωρίες συνωμοσίες, αναφέρεται μεταξύ άλλων: “Στο τέλος του πολέμου οι μεγάλες δυνάμεις αλλάζουν. Κοντά στην όχθη τρία όμορφα παιδιά γεννιούνται”. Εικάζεται ότι τα τρία παιδιά είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. πρίγκιπας Ερρίκος και η πριγκίπισσα Βεατρίκη. “Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ γεννήθηκε εφτά ημέρες μετά το τέλος του πολέμου των Φόκλαντ. Αυτό προβλέπει το τέλος της βρετανικής μοναρχίας και την αρχή της βρετανικής δημοκρατίας” σημειώνεται στο φόρουμ. Το όνομα του Νοστράδαμου ήταν Μισέλ ντε Νοστραντάμ, ήταν Γάλλος αστρολόγος που έζησε τον 16ο αιώνα.

Σύμφωνα με τους ερμηνευτές των προφητειών του Νοστράδαμου ούτε ο πρίγκιπας Κάρολος, ούτε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ούτε ο πρίγκιπας Τζορτζ θα ανέβουν ποτέ στον βρετανικό θρόνο.

Μάλιστα, ο Κάρολος που είναι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου από την ηλικία των τριών ετών, θεωρείται ο πιο μακραίωνος διάδοχος στη βρετανική ιστορία. Περιμένει 72 ολόκληρα χρόνια να ενθρονιστεί.

Κάποιοι σκεπτικιστές θεωρούν πολύ ασαφείς τις προφητείες και τα γραφτά του Νοστράδαμου για να τα θεωρήσουν πραγματικές προβλέψεις για το τι θα συμβεί στο μέλλον.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα