«Nortenos»: «Η Παναχαϊκή δεν είναι παιχνιδάκι κανενός»! | dete

«Nortenos»: «Η Παναχαϊκή δεν είναι παιχνιδάκι κανενός»!

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων της Παναχαϊκής:

Κυριακή στις 15.00 έχουμε όλοι ραντεβού στην Αγυια! Η ομαδα μας, μετά το αγωνιστικό διάλειμμα οδεύοντας στο τέλος του πρώτου γύρου αντιμετωπιζει την Χαλκίδα. Όλοι μαζί στηρίζουμε με πάθος και φωνή την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ μας, να φτάσει στην νίκη.

Αυτή την Κυριακή ,μπορούμε να την κάνουμε ξεχωριστή, συνδυάζοντας την και με την δράση του συνδέσμου, για ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων! Ζητάμε την βοήθεια όλων ώστε να συγκεντρωσουμε ρούχα και τρόφιμα μακράς διάρκειας για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αυτήν την δύσκολη περίοδο. Αναμένουμε την οποία προσφορά, μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία, αρκεί η ευαισθητοποιηση και μόνο. Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια, θα βρισκόμαστε στην εισοδο της Σκεπαστης επί της οδού Αμερικής. Θα θέλαμε να ευχαριστησουμε θερμά, την Νίκη Προαστειου για την προσφορά της σε ιματισμό και τρόφιμα και ευχόμαστε η κίνηση αυτή να βρει και άλλους μιμητές, μελλοντικά!!!.Υπενθυμίζουμε οτι κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στο στέκι μας (Κιλκίς 79-81) συνεχίζεται η δράση μας για την στήριξη συμπολιτών μας.

Τις τελευταίες μέρες προέκυψε ένα σοβαρό θέμα, σχετικά με την αίτηση Ασφαλιστικών μέτρων κατά της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής. Δεν θα σταθούμε στα διαδικαστικά αλλά θέλουμε άπαντες να γνωρίζουν την στάση μας. Ο σύνδεσμος λειτουργώντας πάντα και με μόναδικο γνώμονα το συμφέρον της Κοκκινομαυρης Ιδέας, εφιστά την προσοχή όλων των εμπλεκομένων. Η κίνηση κάποιων πολιτικάντιδων, που προσπαθούν μέσω της πλαγίας οδού να επανέλθουν για να εξυπηρετησουν ίδια συμφέροντα, θα ξαναπαρουν σκληρή απάντηση σε περίπτωση που δεν ένιωσαν το καλοκαιρι, την απόλυτη στάση μας. Η ΠΓΕ, δεν είναι παιχνιδάκι κανενός και πότε δεν θα γινει. Έχουν γνώση οι φυλακές. Επειδή, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πρυτανεύσει η λογική μέχρι την Παρασκευή, εμείς την θεωρούμε μια πολύ καλή ευκαιρία να αλλάξει επίπεδο και η Ερασιτεχνικη Παναχαϊκή. Πιστεύουμε, ότι είναι το κατάλληλο timing ώστε άνθρωποι με όραμα που δίνουν τα διαπιστευτηρια τους, ηδη, να προταθεί και να αναλάβει την Ερασιτεχνικη Παναχαϊκή. Είναι μια ευκαιρία ώστε εκτός του ποδοσφαιρικου τμήματος να ωφεληθεί η πυγμαχια, το μπάσκετ, ο στίβος και κατ επέκταση το βολλευ. Ίσως, για πρώτη φορά, να μπορεί να εκπονηθεί σχέδιο συνολικό για όλα τα τμήματα και να προχωρήσουν πιο δυνατά!!! Έχουμε την πεποίθηση, ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα βοηθήσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση.

imerologio 2017

Υ.Γ  Στο σύνδεσμο μας ,αλλά και στα ειδικά σημεία που πωλούνται προϊόντα του συνδέσμου, μπορείτε να βρείτε το επίσημο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017 του συνδέσμου. Με την αγορά ενός ημερολογίου για την ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ,ενισχύεται τον σύνδεσμο για να συνεχίσει την δράση του για την ομάδα και την πόλη.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2017.

ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ