Νωρίτερα οι συντάξεις Ιανουαρίου – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

18.12.2021 / 13:57
ATM_Syntaxi

Σύμφωνα με το imerisia.gr οι πιστώσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα. Ειδικότερα την ερχόμενη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2022 στους συνταξιούχους που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ.

Τα ποσά των συντάξεων Ιανουαρίου για αγρότες, αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες θα ξεκινήσουν να πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς την ερχόμενη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου το πρωί.

Έτσι οι συνταξιούχοι ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ θα δουν χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τη Δευτέρα, από το απόγευμα και μετά. Αυτό σημαίνει πως οι συντάξεις θα είναι διαθέσιμες από την Δευτέρα στα ΑΤΜ των τραπεζών.

Αντίστοιχα:

Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
Στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.
Στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ, «η πληρωμή των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2022 συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ και πληρώνονται τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία που έχει ανακοινωθεί από τον Φορέα και όχι νωρίτερα, όπως ακριβώς είχε ορισθεί στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε στις 7/12/2021».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα