Νίκος Σταθακόπουλος: Ευχαριστούμε και στηρίζουμε το νοσηλευτικό προσωπικό

12.05.2021 / 8:23
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nikos_stathakopoulos

To ευχαριστήριο του προέδρουτου Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Νίκου Σταθακόπουλου:

Οι Παγκόσμιες Ημέρες συνιστούν μια καλή αφορμή για να στρέφουμε το βλέμμα μας, έστω για λίγο, σε πρόσωπα και γεγονότα που σημάδεψαν και σημαδεύουν, τόσο την Ιστορία όσο και την ίδια μας τη ζωή, την καθημερινότητα μας.     

Η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή/τριας μάς υπενθυμίζει με τη σειρά της τον τιτάνιο αγώνα του νοσηλευτικού προσωπικού (και) στη μάχη κατά της πανδημίας.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι, σ’ αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία, οι νοσηλευτές/τριες έβγαλαν την Ελλάδα ασπροπρόσωπη, καθώς χάρη στην αξία και την αυτοθυσία τους απέδειξαν ότι το ΕΣΥ διαθέτει έμψυχο δυναμικό που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμη και στις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Παράλληλα, ως πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά και από καρδιάς το νοσηλευτικό προσωπικό των δομών μας, για την υπεύθυνη και αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων του.

Μετά λόγου γνώσεως, σημειώνω ότι αυτό το «ευχαριστώ» συνοδεύεται από το ειλικρινές ενδιαφέρον της διοίκησης του ΚΚΠΠΔΕ για την ενίσχυση του νοσηλευτικού προσωπικού, όπου αυτό είναι δυνατόν. Είμαστε στο πλευρό του, η αμέριστη και ουσιαστική συμπαράσταση μας είναι δεδομένη.     

Συνεχίζουμε όλες και όλοι μαζί, με πίστη και προσήλωση, το μείζονος σημασίας έργο μας, πρωτίστως με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα