Νίκος Ψαρράς: Τους καλλιτέχνες μας συντηρεί ο κόσμος

06.04.2021 / 13:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Nikos_Psarras

«Η δουλειά μας πλήττεται από παντού, είναι Ο.Κ. τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής, αλλά δεν αναφέρεται πουθενά ο πολιτισμός», λέει ο ηθοποιός που απολαμβάνουμε μέσα από το ρόλο του Αντρέα στην Αγγελική.


«Χαμογέλα είσαι καλός, είσαι θετικός ήρωας». Αυτή ήταν η πρώτη «οδηγία» που έλαβε ο Νίκος Ψαρράς, στο πρώτο γύρισμα για την «Αγγελική». Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής, ο οποίος υποδύεται τον Αντρέα στην αγσπημένη σειρά του Alpha, «Αγγελική», μίλησε στο «Happy Day» και στον Δημήτρη Παπανώτα. «Μου έγινε, στην αρχή, παρατήρηση στην “Αγγελική” ότι είμαι πιο άγριος ακόμη κι από τον Ιωάννη Παπαζήση και ότι έπρεπε να χαμογελάω». Έχοντας συνηθίσει να παίζει «κακούς» ήρωες στην τηλεόραση τώρα… «χαίρομαι που υποδύομαι τον Αντρέα, ο οποίος είναι ένα καλό παιδί» λέει. Απόφοιτος του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, για να παίξει στην «Πρόβα Νυφικού». Μετά… «ο Πάνος Κοκκινόπουλος με μετακίνησε τόσο καλά στο ρόλο του κακού, που ήταν δύσκολο να βγω».

Αναφερόμενος στην τηλεόραση υπογράμμισε ότι: «Μετά από χρόνια απραξίας βλέπω ότι ξαναρίχνουν πολλά λεφτά σε παραγωγές στην τηλεόραση, στην μυθοπλασία».

Ωστόσο…«η δουλειά μας πλήττεται από παντού. Είναι Ο.Κ. τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής, αλλά δεν αναφέρεται πουθενά ο πολιτισμός. Αν θες να καταστρέψεις έναν λαό, απαγόρευσε την τέχνη» τονίζει, για να καταλήξει: «Τους καλλιτέχνες μας συντηρεί ο κόσμος. Εάν δεν έλθει ο κόσμος να σε χειροκροτήσει παύεις να υπάρχεις».

protothema.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα