Νίκος Πολυδερόπουλος: «Είμαι τυχερός που έχω την Βαλασία»

24.07.2023 / 9:37
polyderopoulos1

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος το φετινό καλοκαίρι, συνδυάζει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μαζί με διακοπές.

Ο γνωστός ηθοποιός, μίλησε στην εφημερίδα Real Life και στην Κορύνα Μανταγάρη με αφορμή την περιοδεία της παράστασης του Ρόμπερτ Ντούμπακ «Ανδρική νοημοσύνη – οξύμωρο;» σε διασκευή και σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη.

«Η παράσταση είναι μονόλογος και εμπεριέχει ένα διαδραστικό κομμάτι με τον κόσμο. Αυτά τα στοιχεία ήταν αρκετά για να το δοκιμάσω», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Και πρόσθεσε για τον ρόλο του: «Γενικά μου αρέσει στην ζωή να δοκιμάζω νέες συνθήκες. Στην παράσταση υποδύομαι τον Μάνο, όποιος είναι πολύ ερωτευμένος με τη Στέλλα, κι αυτή λίγο πριν από τον αρραβώνα τους, τον απατάει. Φεύγοντας του λέει “θέλω αυτό που θέλει κάθε γυναίκα βρες το μόνος σου”, οπότε ο Μάνος αρχίσει να ψάχνει τη έκανε λάθος».

Νίκος Πολυδερόπουλος: Τέσσερα χρόνια σε… αθόρυβη σχέση

Μιλώντας για μια στοιχεία μιας ισορροπημένης σχέσης, ο ηθοποιός παραδέχεται: «Για να υπάρξει επιτυχία σε μία σχέση πρέπει να προσπαθήσεις, να παλέψεις, να χάσεις, να κερδίσεις, ακόμα κι αν βρεις τι θέλουν οι γυναίκες, δεν πρέπει ποτέ να σταματήσεις να μάχεσαι για τον άνθρωπο που αγαπάς. Έχω προσπαθήσει, προσπαθώ και μάχομαι με έναν τρόπο όμορφο. Τα πάντα θέλουν φροντίδα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα