Παρασκευή, 7.10.2022, 12:13 πμ

Νίκος Οικονομόπουλος: Ποιός ακύρωσε τη συναυλία του στην Κέρκυρα – «Το θέμα δεν θα μείνει έτσι, θα έχει ανάλογη νομική αντιμετώπιση» δηλώνει ο τραγουδιστής

18.08.2022 / 21:11
nikos-oikonomopoulos

O Νίκος Οικονομόπουλος επρόκειτο αύριο Παρασκευή 19 Αυγούστου να τραγουδήσει στο Παλαιό Φρούριο στην Κέρκυρα.
Ωστόσο φαίνεται πως τα πράγματα είχαν μια αναπάντεχη αλλαγή, αφού ενημερώθηκε πως η συναυλία της επόμενης μέρας δεν θα πραγματοποιηθεί.
Ο ίδιος λοιπόν, μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα εξήγησε τους λόγους που δεν θα τον δουν οι θαυμαστές του ενώ αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά.
«Η Αρχαιολογία της Κέρκυρας, θεώρησε ότι η συναυλία μας με την Φιλαρμονική Εταιρία Σκριπερού Κερκύρας δεν σύναδε με την ιστορικότητα του χώρου», εξηγεί ο Νίκος Οικονομόπουλος κάνοντας λόγο για «περίεργα κριτήρια περί της πολιτισμικής ποιότητας» τα οποία έχει η Αρχαιολογία.
Η ενημέρωση για την απόρριψη της αίτησης της συναυλίας μάλιστα ήρθε μόλις στις 17 Αυγούστου και ενώ, όπως αναφέρει ο καλλιτέχνης, «όλα ήταν έτοιμα για την διεξαγωγή της συναυλίας».
«Είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί σας. Μαζί με εσάς αδικήθηκα κι εγώ από την νοοτροπία της Αρχαιολογίας. Βεβαίως, το θέμα δεν θα μείνει έτσι. Θα έχει ανάλογη νομική αντιμετώπιση», σημειώνει ο Νίκος Οικονομόπουλος κάνοντας γνωστές τις προθέσεις του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα