Νίκος Νικολόπουλος: Τα ψέματα και οι δικαιολογίες της δημοτικής αρχής για την ανακύκλωση

25.02.2021 / 9:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
nikolopoulos

Στην ανακοίνωση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Πάτρα, Νίκου Νικολόπουλου αναφέρεται:

«Σε ένα τοίχο στην Αθήνα είναι γραμμένο με σπρέι, «Ρε μωρό μου άσε τις δικαιολογίες και μπες στο κυρίως ψέμα».

Με το παραπάνω graffiti θα μπορούσα να απαντήσουμε στο σημερινό άρθρο του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Δήμου Πατρέων  κ. Νίκου Ασπράγκαθου.

Σε μια προσπάθεια να μεταθέσει τις ευθύνες για τα χαμηλά ποσοστά Ανακύκλωσης στην Πάτρα, στην  Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ. Α.Ε.) και τις κυβερνήσεις, αποκρύπτοντας ότι μέχρι σήμερα η Δημοτική Αρχή Πελετίδη, παρόλο που βρίσκεται στον Δήμο πάνω από έξι χρόνια, δεν έχει πράξει απολύτως τίποτα στον τομέα αυτό.

Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», προκαλώ τον Δήμαρχό όπως ορίσει άμεσα, έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό και αποκλειστικό θέμα , τον σχεδιασμό και τις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να υλοποιήσει ο Δήμος, στον τομέα της Ανακύκλωσης.

Πιστεύω ότι θα γίνει αποδεκτή η παραπάνω πρότασή μου από την Δημοτική Αρχή και να μην αποφύγει για ακόμη φορά, τον ουσιαστικό διάλογο για την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου το 2015, όπου προέβλεπε αύξηση στην ανακύκλωση το 2020 στο 50%, αλλά και στον τομέα αυτό τα στοιχεία καταδεικνύουν την αποτυχία της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα