Νίκος Νικολόπουλος: “Η Δημοτική Αρχή δεν θελει τη Μαρίνα μοχλό οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης”

10.12.2020 / 11:09
ef29ba76706bbdc481499612abc2ad93_M

Μετά το τέλος της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Πατρών ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ κ. Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε προς τους συντάκτες του δημοτικού ρεπορτάζ:
«Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος
(ΚΚΕ ) κ. Κορδας… κλεινοντας την ενημερωση του Δημοτικου Συμβουλίου ,για την εγκαταληψη της ΜΑΡΙΝΑΣ,
«τα είπε όλα» απευθυνόμενος προς την αντιπολίτευση !!!
«….Εσείς ξέρουμε τι ανάπτυξη θέλετε…»
Δηλαδή ;
Ποιοι εμείς;
Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης , η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΟΛΙΤΩΝ που πιστεύουμε στην ελεύθερη οικονομία και επιζητούμε συνεργασία επενδυτών και Δήμου ;
Εμείς φταίμε γιατι δεν γίνεται τίποτα , μόνο και μόνο από την ιδεοληψία των κομουνιστών ;
Ομολόγησε λοιπόν – χωρίς περιστροφές -την αιτία της εγκαταληψης της ΜΑΡΙΝΑΣ.
Δεν είναι προτεραιότητα γι’ αυτούς – του ΚΚΕ – αφού
«τάχα μες» είναι κατα της πλουτοκρατίας…είναι κατα αυτών που έχουν τα σκάφη και τα γιοτ και βέβαια και κατά όσων έργων θα εξυπηρετούσαν αυτούς τους «κακούς» , άσχετα αν ο Δημος και η πόλη θα εισέπρατταν και θα κέρδιζαν από αυτούς .
Να πως εξηγείται και δικαιολογείται η παντελής εγκατάλειψη της ΜΑΡΙΝΑΣ της ΠΑΤΡΑΣ που έχει περάσει στο Δημο απο το 2013!
Ο Πελετίδης μετά απο 6 χρόνια ήρθε στο Δημοτικο Συμβούλιο να μιλήσει για την κατάντια και τα χάλια της ΜΑΡΙΝΑΣ.
Με αυτην την επαρχιώτικη και παλαιολιθική κομμουνιστική αντιαναπτυξιακή νοοτροπία της δημοτικης αρχής , φθάσαμε στην εικόνα που περιέγραψε σήμερα ο ίδιος ο κ.Πελετίδης …
χωρις κανένα ίχνος αυτοκριτικής
Μια εικόνα στην οποία ταιριάζει η λεζάντα:
«πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα»
Μέσα από τη σημερινη συζήτηση καταδείχθηκε για ακόμα μια φορά, ότι ο κόκκινος δήμαρχος δεν έχει όραμα , ούτε και σχέδιο για την βαριά τουριστική βιομηχανία που θα μπορούσε να είναι η Μαρίνα των Πατρών.
Δυστυχώς μετά από 6 ολόκληρα χρόνια η δημοτική αρχή δεν τολμά να υιοθετήσει ούτε καν το εγκεκριμένο γενικό πολεοδομικό σχέδιο, μήτε την εμπεριστατωμένη πρόταση που έχει παραδώσει στο δήμο το πανεπιστήμιο Πατρών.»

Και ο κ. Νικολόπουλος συνέχισε : «Από την πρώτη μέρα έπρεπε η δημοτική αρχή Πελετιδη να υλοποιήσει όσα τα προηγούμενα χρόνια ομόφωνα έχουν ψηφισθεί απο το δημοτικό συμβούλιο και εμπεριέχονται στο ΓΠΣ ,δυστυχώς όμως η παρέα του ΚΚΕ επειδή αντιμάχεται την ιδιωτική πρωτοβουλία και παθαίνει ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΣΔΙΤ , αφήνει να περνούν τα χρόνια, να υποβαθμίζεται διαρκώς και να παρουσιάζει τα χάλια και την κατάντια που προσβάλει όλους μας .
Μια πραγματικότητα που εκθέτει την πόλη μας πανελλαδικά αλλά και διεθνώς.
Θέλει δεν θέλει όμως ο Πελετιδης , οι ΜΑΡΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .
Επιτέλους ας μας απαντησει πόσα χρόνια θέλει να κατέχει την εξουσία η δημοτική παράταξη του ΚΚΕ ,για να κάνει έργα στη ΜΑΡΙΝΑ και ΟΧΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ;»

Και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκος Νικολόπουλος κατέληξε:
«Οι συμπολίτες μας ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να αλλάξει η εικόνα της μιζέριας και συμφοράς και θέλουν να αποκατασταθεί η ευμορφια και το κάλλος της ΜΑΡΙΝΑΣ. Κάτι που θα φέρει εξέλιξη , πρόοδο και οικονομικές απολαβές στην πόλη μας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα