Νίκος Μουτσινάς για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν μπορεί να τον προστατεύσει η εταιρία του;»

22.03.2023 / 17:30
moutsi1-3

Τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου και το ξεκαθάρισμά του για όσα είπε σχετικά με τον κεραυνοβόλο έρωτα που είχαν με την Όλγα Τρέμη σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι.

Συγκεκριμένα, μετά την προβολή των όσων είπε ο παρουσιαστής, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Μπράβο! Τώρα έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις… Το περιοδικό ΟΚ! σε ποιον ανήκει; Στον Κοκλώνη. Η εκπομπή ποιας παραγωγής είναι; Κοκλώνη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για ποιον δουλεύει; Κοκλώνη. Θα ρωτούσες ποτέ εσύ «δώστε μου τη συνέντευξη;». Γενικά πρέπει να τις ζητάμε τις συνεντεύξεις, δεν είναι κακό. Γιατί υπάρχει κι αυτό ότι σου έχω εμπιστοσύνη.

Του έχεις εμπιστοσύνη, παρόλα αυτά όμως, έχεις το δικαίωμα να το ξανασκεφτείς, αλλιώς πας και δίνεις μία ζωντανή συνέντευξη. Άμα δώσεις γραπτή, λες ‘στείλ’ το μου λίγο να δω’. Γιατί ο δημοσιογράφος γράφει προφορικό λόγο… Μετά κάπως τα μεταφέρει, μπορεί να υπάρχει θέμα με τη μεταφορά. Παρόλα αυτά, είναι στην ίδια εταιρία ρε παιδιά!»

«Δεν μπορεί να τον προστατεύσει; Ή δεν κατάλαβε ο άλλος άνθρωπος ότι αυτά που είπε δεν ήθελαν να μπουν; Το πήρε πάνω του… Το είδαμε. Το πήρε πάνω του αφού έβρισε όλο το πάνελ, την Κατερίνα και την εκπομπή. Και μας είπε και το όνομα του δημοσιογράφου που δεν το ξέραμε. Μπράβο στον Ανδρέα, το χειρίστηκε πολύ ωραία. Ωραίο ζευγάρι ήταν» πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα