Νίκος Κουρής: “Η τελευταία μου παράσταση δεν ξέρω γιατί πήγε τόσο χάλια”

26.04.2023 / 7:20
6165806c3b3c0

Τον Νίκο Κουρή υποδέχτηκε στο «The 2Night Show», την Τρίτη (25/04) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την τελευταία του παράσταση, «Η Μοναξιά της Δύσης» και εξήγησε γιατί δεν πήγε καλά.

«Η τελευταία μου παράσταση δεν πήγε καλά, δεν ήρθε κόσμος να τη δει και δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρω γιατί πήγε τόσο χάλια. Ήταν η πρώτη μου σκηνοθεσία, ίσως αυτός να ήταν ένας λόγος. Ήταν ένα δύσκολο, άγριο, βίαιο έργο. Λυπάμαι πραγματικά που δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενα.

Παίξαμε όσο μπορούσαμε να παίξουμε, αλλά, αν δεν έχεις κόσμο, δεν μπορείς και να συνεχίσεις. Δεν συμφέρει κανέναν. Ήταν η πρώτη φορά που κατέβηκε ένα έργο μου και δε νομίζω ότι της άξιζε της παράστασης αυτό.

Απλά κατάλαβα ότι, αν κάνω κάτι, πρέπει να το θέλω πάρα πολύ και πως το να παίζω και να σκηνοθετώ ταυτόχρονα είναι λάθος. Λάθος, όχι ως προς το αποτέλεσμα, αλλά ως προς τη διαδικασία. Θεωρώ ότι ο σκηνοθέτης πρέπει να είναι μόνο από κάτω, για να μπορεί να είναι τίμιος με τους ανθρώπους από πάνω. Πολύ ωραίο μάθημα.

Οι αποτυχίες δεν είναι ευχάριστες αλλά είναι πάρα πολύ διδακτικές. Από την επιτυχία δεν έμαθα ποτέ απολύτως τίποτα. Μόνο την… ψωνίζεις, κάτι νομίζεις, σου αρέσει. Έχει και μία αντιπαθητικότητα η επιτυχία», εξομολογήθηκε ο Νίκος Κουρής.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα